ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! “Πέθαναν” 8χρονη στην Κύπρο αλλά τελικά ήταν… ορθογραφικό λάθος!

Δεν ισχύει η είδηση για θάνατο 8χρονου κοριτσιού από Γρίπη Α’ που μετέδωσε χθες Πέμπτη, το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα η Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ Μαρία Κολιού, να το αποδίδει σε ορθογραφικό λάθος.

«Ήταν μάλλον ορθογραφικό λάθος»
Η Δρ. Κολιού είπε πως έψαξε το όλο ζήτημα και η πληροφορία που μεταδόθηκε για θάνατο 8χρονου κοριτσιού από Γρίπη Α’ δεν ισχύει. «Ήταν μάλλον ορθογραφικό λάθος, όσον αφορά την ημερομηνία γέννησης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Για να είμαι ειλικρινής έκανα μεγάλη έρευνα και δεν κατάφερα να εντοπίσω παιδάκι που να έχει τέτοιο ιστορικό», συμπλήρωσε η Δρ. Κολιού, σύμφωνα με πληροφορίες από cyprustimes.com.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι στους δεκατέσσερις νεκρούς, περιλαμβάνονται και νεαρά άτομα.

Η Μαρία Κολιού ανέφερε ότι, συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, ο αριθμός θανάτων από γρίπη είναι αυξημένος. Απέδωσε το γεγονός στα μειωμένα περιστατικά τα τελευταία δύο χρόνια -εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων- με αποτέλεσμα να μειωθεί η ανοσία του πληθυσμού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι Έλληνες τη κράζουν, οι ξένοι την αποθεώνουν: Χαμός παγκοσμίως με τη Μαρίνα Σάττι, σπάει ρεκόρ στο Instagram

evosmos

Πανικός στην Καβάλα όταν μωρό κλειδώθηκε στο αμάξι

evosmos

ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 50 ΕΤΗ: ΟΙ 14 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ

evosmos

Leave a Comment