ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ DRONES ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;

Την κατοικία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο επιχείρησε να πλήξει το Κίεβο το βράδυ της Τετάρτης, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανακοίνωσε η Ρωσία.

Το Κρεμλίνο υποστηρίζει ότι κατέρριψε δύο ουκρανικά drones, κατηγορεί το Κίεβο για απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν και καταγγέλλει «τρομοκρατική ενέργεια».

Η δημοτική αρχή της Μόσχας ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε τις πτήσεις drones.

Την νύκτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, «δύο drones που στόχευαν το Κρεμλίνο εξουδετερώθηκαν χάρη στην χρησιμοποίηση των συστημάτων ραντάρ», ανακοίνωσε η ρωσική προεδρία.«Θεωρούμε τις ενέργειες αυτές τρομοκρατική απόπειρα και επίθεση κατά της ζωής του προέδρου» Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο διευκρινίζοντας ότι ο Πούτιν δεν τραυματίσθηκε και δεν υπάρχουν υλικές ζημίες στο Κρεμλίνο.

Το πρακτορείο RIA μετέδωσε ότι ο Πούτιν δεν βρισκόταν στο Κρεμλίνο την ώρα της «επίθεσης των drones» και ότι αυτήν την στιγμή ο ρώσος πρόεδρος εργάζεται στο Νόβο Ογκαριόβο, στα περίχωρα της Μόσχας.

Το Μακελειό παρουσιάζει την είδηση με πάσα επιφύλαξη, καθώς υπάρχει το ερώτημα πως τα δύο drone έφτασαν μέσα στο μεσημέρι κοντά στο σπίτι του Πούτιν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σύμβουλος Ερντογάν: «Μόνο με τα όπλα θα επιλυθούν τα προβλήματα στην Μεσόγειο – Στο τέλος θα πολεμήσουμε»

evosmos

Πρώην ΥΠΕΞ Τουρκίας: «Η κατάσταση θυμίζει τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο του 1912 – Η Τουρκία ήταν εναντίον όλων & έχασε»

evosmos

Ουαλία: Εντοπίστηκε μυστηριώδες θαλάσσιο θηρίο τεσσάρων τόνων με μήκος επτά μέτρα – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

Leave a Comment