ΕΛΛΑΔΑ

Απάνθρωπο περιστατικό κακοποίησης και δολοφονίας ζώου στην Αράχωβα – Οργή για τον άγνωστο δράστη και καταγγελίες για συγκάλυψη

Ένα αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου έχει αναστατώσει εδώ και μερικές ημέρες την περιοχή της Αράχωβας,

Θύμα ο Όλιβερ, ένα πανέμορφο γκρι χάσκι, που βιάστηκε και κακοποιήθηκε με αδιανόητο τρόπο: ο δολοφόνος του το κακοποίησε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο κατ’ εξακολούθηση, όπως συμπέρανε η έρευνα. Το άτυχο σκυλάκι, κατάφερε σε ημιθανή κατάσταση να επιστρέψει στην αυλή του σπιτιού του, όπου και κατέληξε από τα τραύματα και την αιμορραγία που τον προκάλεσε ο βασανισμός του.

Ο ιδιοκτήτης του, αμέσως τον μετέφερε σε κτηνιατρείο, ενώ στο άτυχο ζώο έγινε και νεκροψία από το τμήμα Κτηνιατρικής της Λιβαδειάς.

Το θέμα προκάλεσε την οργή όχι αρχικά της τοπικής κοινωνίας και στη συνέχεια της κοινής γνώμης, όπου μέσω Twitter γίνεται έντονη συζήτηση περί συγκάλυψης, προκειμένου να μην πληγεί η τουριστική κίνηση στην περιοχή, ενόψει και Χριστουγέννων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Έδεσαν καρέκλες σε στάση λεωφορείου επειδή απουσίαζε το παγκάκι [εικόνες]

evosmos

H 19χρονη που κάνει το γύρο του κόσμου με μονοκινητήριο αεροσκάφος – Έκανε στάση στο Ηράκλειo Κρήτης (βίντεο)

evosmos

Παντρεύτηκαν Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κοζάρη: Απαστράπτουσα η νύφη

evosmos

Leave a Comment