ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο!! Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή θεώρησε…προκλητικό το μαγιό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Με διάσειση και νάρθηκα κατέληξε μια νεαρή κοπέλα στη Ρωσία όταν δέχθηκε άγρια επίθεση απο μια άλλη γυναίκα ενώ είχε πάει για μπάνιο στις όχθες του ποταμού Βόλγα.
Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης αιτία της επίθεσης αποτέλεσε το γεγονός οτι η δράστης φέρεται να θεώρησε προκλητικό το μαγιό που φορούσε η νεαρή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα, η οποία επίσης φορούσε μαγιό, γρονθοκόπησε την κοπέλα και στη συνέχεια την έπιασε από τα μαλλία και την έριξε στο έδαφος.

Εκτός από την πρώτη γυναίκα στην επίθεση κατά της νεαρής συμμετείχε και άλλη μια κυρία η οποία κλώτσησε το ακίνητο από την πτώση στο έδαφος θύμα χωρίς κανείς από τους παριστάμενους να κάνει κάτι για να σταματήσει τον ξυλοδαρμό.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δύο γυναικών που πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό με το θύμα να έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τυφώνας Maysak: Βυθίστηκε πλοίο που μετέφερε 43 ναύτες και χιλιάδες ζώα στη θάλασσα της Ιαπωνίας (upd)

evosmos

ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Ο ΦΙΛΙΠ ΚΑΙ Η ΜΙΚΑΕΛΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ – ΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς σε μια κουζίνα! Δείτε το βίντεο!

evosmos

Leave a Comment