ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα βιασμού στη Λευκάδα: Χτύπησε με το τακούνι τον επίδοξο βιαστή της

Η απόπειρα βιασμού κρατάει για ακόμα μια μέρα ανάστατη τη Λευκάδα, με την 21χρονη που έδωσε μάχη και κατάφερε να γλιτώσει, να παραμένει σε κατάσταση σοκ…

Ο δράστης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και η 21χρονη που έζησε την απόπειρα βιασμού σε βάρος της, στη Λευκάδα, παραμένει σε κατάσταση σοκ. Μετά τη μάχη που έδωσε στην αυλή του σπιτιού της, περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρόπο που τα κατάφερε.

Η απόπειρα βιασμού σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ η 21χρονη επέστρεφε στο σπίτι της από διασκέδαση. Περίπου στη 01.30, ενώ μπήκε στην αυλή της πολυκατοικίας που μένει, δέχτηκε επίθεση από έναν 32χρονο, ο οποίος αφού τη χτύπησε, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να την βιάσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η κοπέλα αντιστάθηκε και στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τις αρρωστημένες ορέξεις του, τον χτύπησε στο πρόσωπο με το τακούνι της.

Κάτοικοι άκουσαν την 21χρονη που καλούσε σε βοήθεια και έτρεξαν κοντά της, ωστόσο ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από το σημείο.

Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί και από τις έρευνες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Κατά τον σωματικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά – συγκεκριμένα κοκαΐνη βάρους 1,2 γραμμαρίων και χασίς 1 γραμμαρίου.

Παράλληλα, είχε και τρία αρχαία νομίσματα, ενώ στο όχηάα του εντοπίστηκε και ανιχνευτής μεταλλικών αντικειμένων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και για το νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κυκλάδες: «Διαβήτης» το Blue Star Naxos στο λιμάνι της Δονούσας – Δείτε τι έκανε ο καπετάνιος

evosmos

Απάντηση στην Τουρκική προκλητικότητα: Έρχεται το Γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκόλ»

evosmos

Μπράβο στα παλικάρια: Αστυνομικοί αγόρασαν παπούτσια και κάλτσες σε άστεγο στο κέντρο της Αθήνας

evosmos

Leave a Comment