LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ομοφυλόφιλος φίλος, μεγάλος ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα με φίλησε στα ξαφνικά – Τον κλώτσησα!

Στο «Πρωινό Σουσού» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με έναν ομοφυλόφιλο φίλο του, αλλά και στο γεγονός ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, λόγω χρεών στο κράτος και την εφορία.

«Μεγάλωσα μέσα στην πιάτσα, στο Μεταξουργείο. Παρακολούθησα όλη αυτή τη σταδιοδρομία που έγινε με τους ομοφυλόφιλους, με τις αδερφούλες, με το αδερφάτο, αυτό το κίνημα, το οποίο εμένα, και στο μαγαζί μου μέσα είχα και φίλους είχα και στο σπίτι μου έμπαιναν…», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε τραγουδιστής με οικογένεια που να είχε κάνει όμως κάποιο παραστράτημα, απάντησε: «Πλάκα κάνεις; Θα σου πω περιστατικό με έναν φίλο μου, μεγάλο ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα. Το ήξερα ότι είναι ομοφυλόφιλος και με έπιασε και με φίλησε στο στόμα, ξαφνικά. Μέχρι να προλάβω, του έχωσα μια κλωτσιά στις σκάλες. Ξεφτιλίστηκα, μπήκα μέσα και πλενόμουν με νερό».

Αναφορικά με το σπίτι που κοντεύει να χάσει από κατάσχεση: «Μετά το μνημόνιο το επάγγελμά μου είχε τεράστια κάμψη. Δεν είχα κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών μου. Μου έχει μείνει μια ελπίδα, το δικαστικό σώμα. Έχω κάνει κάποια δικαστήρια και αναμένω τα αποτελέσματα. Ό,τι και να γίνει θα το δεχτώ. Θα βρω έναν άνθρωπο να το πάρει και να πάρει το κράτος στα λεφτά, γιατί δεν χρωστάω σε ιδιώτες, χρωστάω στο κράτος. Δεν θέλω να λένε ότι ο Αργύρης δεν πλήρωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καρβέλας: “Οι εγκληματίες των Τεμπών θα έπρεπε να υποφέρουν πάρα πολύ”

evosmos

Κρήτη: Η φωτοβολίδα του διέλυσε το συκώτι – Η μαρτυρία της μητέρας του 33χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε

evosmos

Τούρκος καθηγητής: “Αν η Ελλάδα μας απειλήσει, θα ισοπεδώσουμε όλα τα νησιά” (Βίντεο)

evosmos

Leave a Comment