ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο στην Ηλεία παραβίασε stop και «θέρισε» πατέρα μπροστά στο παιδί του – Η άνιση μάχη του

Ο άτυχος άντρας χαροπάλευε μετά το τροχαίο στην Ηλεία, σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι ελπίδες για τη σωτηρία του, είχαν χαθεί από τη δεύτερη μέρα του σοβαρότατου τραυματισμού…

Ο 57χρονος κατέληξε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στην Αθήνα, σε ηλικία 57 ετών. Είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία.

Μαζί του στο μηχανάκι ήταν και ο γιος του. Επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν στην οδό Τ. Πετροπούλου, η οδηγός ενός αυτοκινήτου, παραβίασε το stop και χτύπησε το μηχανάκι τους, στο ύψος της οδού Δραγατσανίου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κατάσταση του Νίκου κρίθηκε από την αρχή, κρίσιμη. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί στο “Γεννηματάς”. Ήδη από την επόμενη ημέρα οι ελπίδες είχαν σβήσει. Η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Πράος, γαλήνιος, με χιούμορ, με διάθεση για προσφορά, δίπλα στον συνάνθρωπο, άφησε έντονο το στίγμα του στην τοπική κοινωνία. Είτε ως καθηγητής γαλλικών, είτε ως ένας χαρακτήρας που ασχολήθηκε με τα κοινά, πολύπλευρα.

*φωτό αρχείου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καύσωνας: Νέο κύμα ζέστης από την Πέμπτη 20/7

evosmos

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΙΑΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗ 22ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

evosmos

Πάτρα – Μάνα των τριών παιδιών: «Υπάρχει βίντεο με επεισόδιο της Τζωρτζίνας – Να επισπευστεί η έρευνα»

evosmos

Leave a Comment