ΕΛΛΑΔΑ

Δακρύζει όλο τo Ίντερνετ: Ο μαχητής Νίκος Φλωρινιώτης δε το βάζει κάτω –«Έχω πόνους, κάνω εμετούς. Πρώτα ο Θεός»

Τα τελευταία 24ωρα, ο Νίκος Φλωρινιώτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ανάρτησή του στα social media. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, που έχει μοιραστεί ανοιχτά τη μάχη του με τον καρκίνο, ανέφερε ότι βρίσκεται εκ νέου στο νοσοκομείο. Σε συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Νίκος Φλωρινιώτης: Τα όσα ανέφερε
«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Χαρδαβέλλας ήρθε να με δει, του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη. Ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Με πήρε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις κουράγιο στους ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στον Θεό. Ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έφερε και το βιβλίο του» ανέφερε αρχικά.

Η επίσκεψη από τον Κώστα Χαρδαβέλλα:
Αναφέρθηκε ακόμη, στην επίσκεψη που του έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φλωρινιώτης είπε: «Ήρθε να με δει, εγώ του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους με πήραν τηλέφωνο.. μου έδωσε κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει…Μου έδωσε κουράγιο μου είπε να πιστεύω στο Θεό, ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά… Μου έφερε το βιβλίο του, μου λέει “διάβασέ το είναι γραμμένο για τον νικητή ότι στο τέλος μου λέει θα νικήσει και θα τα αφήσεις όλα αυτά πίσω”».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτά είναι τα δέκα ακριβότερα διόδια στην Ελλάδα!

evosmos

Η ΜΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ “ΛΑΔΙ” – ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ – Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ

evosmos

Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία»

evosmos

Leave a Comment