ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν σέβονται τον πόνο μας και τα παιδιά μας που είναι μέσα στο χώμα»: Ξέσπασε δημόσια ο πατέρας της Αναστασίας Πλακιά

Έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή το «Πρωινό» τη Δευτέρα και ξέσπασε ο πατέρας της κούκλας 20χρονης που χάθηκε στα Τέμπη μαζί με τις δίδυμες ξαδερφούλες της.

Κανένας ψυχολόγος δεν επικοινώνησε μαζί τους

«Είμαι πολύ συγκινημένος και τρέμω από τα νεύρα μου με αυτά που ακούω. Δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν. Να σταματήσουν να λένε ψέματα όλοι οι πολιτικοί. Έχουμε τον πόνο μας και μας κάνουν μπαλάκι. Φταίει αυτός, φταίει εκείνος κι άλλος. Μέχρι στιγμές καθόμαστε στο σπίτι και κλαίμε αλλά από δω και πέρα θα βγούμε στους δρόμους και εμείς οι γονείς πλέον.

Δεν σέβονται τον πόνο μας και τα παιδιά μας που είναι μέσα στο χώμα. Ψέματα, ψέματα, ψέματα Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο, ένα sms δέχτηκα στις 9 Μαρτίου. Από το κράτος δεν μας πήρε κανείς ούτε από τους μεν ούτε από του δε, δεν μιλάω πολιτικά, δεν με ενδιέφερε ποτέ η πολιτική στη ζωή μου αλλά κρίμα. Κρίμα, κρίμα…θα μας βρουν μπροστά».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεγάλο λαμόγιο ο πατέρας της Καΐλή! Αντί να το βουλώσει αποπειράθηκε να χτυπήσει δημοσιογράφους (Βίντεο)

evosmos

Ομάδα ΒΕΑΜ- φοιτητές του ΑΠΘ μπαίνουν δυναμικά στον χώρο της έρευνας στην τεχνολογία της διαστημικής

evosmos

Έγκλημα στα Τέμπη – Μ.Καρυστιανού: «Ενοχλώ οποιονδήποτε ένοχο γιατί κάνω ερωτήσεις, φωνάζω, διαμαρτύρομαι»

evosmos

Leave a Comment