ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στα Τέμπη: Απανθρακωμένοι και οι 20 νεκροί στο βαγόνι – κυλικείο

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το μοιραίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, όπου και συγκρούστηκε ένα επιβατικό τρένο με μία εμπορική αμαξοστοιχία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι 20 νεκροί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο βαγόνι – κυλικείο, στο βαγόνι δηλαδή μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου βαγονιού, βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους για τα αίτια θανάτου των 20 ανθρώπων του επιβατικό τρένου, Intercity 62 της Hellenic Train, με τις πρώτες ενδείξεις να αναφέρουν ότι αιτία θανάτου ήταν ή η σύγκρουση ή η φωτιά που ξέσπασε μετά και την πρόσκρουση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ο πατέρας έχει άνοια. Ξέρει ότι με γνωρίζει, αλλά πια δεν με αναγνωρίζει.»: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Μαρίας Χούκλη για τον πατέρα της

evosmos

Πόλεμος Ισραήλ: «Σκότωναν όποιον έβρισκαν» – Συγκλονίζουν οι πολίτες που έφτασαν Ελλάδα

evosmos

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗΣ – “ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ” ΚΑΤΕΘΕΣΕ

evosmos

Leave a Comment