LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

ΕΜΕΤΟΣ! Χαμός στο Fame Story: Αρνήθηκε να φορέσει φούστα και η Κατσαΐτη τον έδιωξε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Γιάννη προκλήθηκε στο νέο επεισόδιο του Fame Story, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας στα πλαίσια του μαθήματος του styling έπρεπε να παρουσιαστούν με outfits εμπνευσμένα από τα ρούχα που άφησαν στο δωμάτιο οι άνθρωποι της παραγωγής.

Έπρεπε να επιλέξουν ένα και μόνο ρούχο, ένα key item, προκειμένου να κάνουν το δικό τους fashion statement.

Πρωί πρωί η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη περίμενε να δει τι φόρεσαν οι σπουδαστές. Για τον Γιάννη Στεφανίδη που άργησε να ξυπνήσει και να επιλέξει το δικό του ρούχο, είχαν μείνει μόνο δυο φούστες. Ο επίδοξος τραγουδιστής αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να φορέσει κάποια από τις φούστες.

Η καθηγήτρια ρώτησε τον Γιάννη που είναι το statement κομμάτι που έπρεπε να φορέσει για το μάθημα. «Δεν υπήρχε κάτι όταν πήγα στον καλόγερο. Υπήρχαν δυο φούστες κοντές…», δικαιολογήθηκε ο Γιάννης. «Υπήρχαν δυο φούστες κοντές, αυτή είναι η επιλογή σου… Το δυστύχημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι δε δοκιμάζετε να ανοίξετε τα πλαίσια, δες το λίγο διαφορετικά», του απάντησε η image maker, με τον Γιάννη να λέει: «Όχι, όχι. Δεν πρόλαβα να πάρω κάτι, δεν είχε ένα σακάκι», της είπε. «Με αυτό που υπήρχε εκεί είμαι σίγουρη ότι μπορούσες να κάνεις κάτι», διώχνοντας τον σπουδαστή από το μάθημα.

Φεύγοντας, ο Γιάννης εκνευρισμένος χτύπησε την πόρτα της αίθουσας με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να πηγαίνει πίσω του και να τον ρωτάει: «Γιάννη μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα; Γιάννη σου μιλάω, μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα;». «Όχι την έκλεισα, χτύπησε μόνη της», της απάντησε εκείνος.

«Δεν ανοίγω εγώ το μυαλό μου επειδή δε θέλω να βάλω τη φούστα την κοντή», μονολογούσε σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης μπαίνοντας στο δωμάτιό του. «Δε θα γίνω εγώ κάποιος άλλος, ούτε θα φοράω τη φούστα για το μάθημα, συγγνώμη αλλά δε θέλω, δε νιώθω όμορφα και πρέπει να το σεβαστείς αυτό το πράγμα», είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

evosmos

Έρχεται η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: Εγκρίνεται το πρόγραμμα ανάκαμψης για την Ελλάδα – 7,5 δισ. μέσα στο 2021

evosmos

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Όταν είμαι σε κίνηση στο δρόμο, βάζω δυνατά με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς»

evosmos

Leave a Comment