ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ Η 27ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ! ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ)

Ως έναν σκληρό άνθρωπο που παρά τις πιέσεις και το πλήθος επιβαρυντικών στοιχείων σε βάρος του, εξακολουθεί να μην βγάζει λέξη για το τι συνέβη με την 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα, χαρακτηρίζουν τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν την στυγερή δολοφονία της νεαρής γυναίκας.

Ο Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος την επόμενη μέρα έκλεισε εισιτήρια για να φύγει στην Ιταλία, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, ωστόσο τα στοιχεία σε βάρος του είναι πολλά και τα βίντεο «μιλούν», την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και που ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών μετά από έρευνες, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου, βρισκόταν στο σπίτι στο Μαρμάρι, όταν έφτασε εκεί ο Μπαγκλαντεσιανός μαζί με το 27χρονο κορίτσι. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο σπίτι δεν υπήρχε κανένα ίχνος βίας. Βρέθηκε Dna της 27χρονης σε αποτσίγαρα αλλά και ένα παπούτσι.

 Το συμπέρασμα που προκύπτει σύμφωνα με πηγές, είναι ότι ο Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά την περιοχή, έπεισε το κορίτσι να βγουν από την πίσω πλευρά του σπιτιού, σημείο στο οποίο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Τότε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο 32χρονος παρέσυρε το κορίτσι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το οποίο βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια.

Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συνέβη εκεί, ωστόσο εκτιμούν ότι ακολούθησε διαπληκτισμός και η 27χρονη δέχτηκε επίθεση (το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από τα χτυπήματα) και πιθανόν βιάστηκε, καθώς βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς το εσώρουχο και το τζιν σορτσάκι της.
Το εγκαταλελειμμένο κτίριο βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα η άτυχη κοπέλα, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο 32χρονος θα μπορούσε εύκολα να την σύρει από εκεί, μέχρι το σημείο όπου εντοπίστηκε, τυλιγμένη σε δύο μαύρες σακούλες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπαγκλαντεσιανός, παρά το γεγονός ότι δεν φέρεται να έχει καμία επικοινωνία με τα αδέρφια του, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία (μόλις δύο μέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης) προκειμένου να πάει στα βαφτίσια του αδελφού του.

«Κινδυνεύω»

«Δεν νιώθω καλά, κινδυνεύω» φέρεται να έγραφε στα τελευταία της μηνύματα προς τον Πολωνό σύντροφό της η 27χρονη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 32χρονου. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό της τηλέφωνο, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα για τη νέα γυναικοκτονία που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

 Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της κοπέλας βρήκε περαστικός στην περιοχή Μαρμάρι (όπου βρίσκεται το σπίτι του 32χρονου), πεταμένο μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, ενώ είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτό το ήξερες; – Να γιατί δεν πρέπει να έχεις ένα μπουκάλι με νερό στο αυτοκίνητο

evosmos

Τα πάθη της Μαρίας Κάλλας: Μάνα ιερόδουλη και προαγωγός στους Ναζί, σύζυγος – “παράσιτο” και ο βιασμός από τον Ωνάση

evosmos

Η Ραφαέλα μας επιστρέφει στο σπίτι- Το συγκινητικό “ευχαριστώ”

evosmos

Leave a Comment