ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαι για μετάγγιση αλλά τα κρητικά, κρητικά και στην Αμερική» – “Τσακίζει” καρδιές η Ραφαέλα Πιτσικάλη με τον χορό της

Η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη παλεύει ακόμα με τον καρκίνο και με ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις ΗΠΑ δείχνει τη δύναμη ψυχής που διαθέτει.

 Η μαντινάδα “γροθιά” της Ραφαέλλας Πιτσικάλη για τον καρκίνο

«Είμαι για μετάγγιση αλλά τα κρητικά, κρητικά και στην Αμερική»

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη δοκιμάζεται από μία σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία 3 έτη. Η πρώτη διάγνωση έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2020 και αφού η 17χρονη, τότε, Χανιώτισσα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή: Σάρκωμα Ewing.

Από τότε δίνει με θάρρος και την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς της, αλλά και συμπολιτών μας, μια πολύ δύσκολη «μάχη». Χημειοθεραπείες, νοσηλεία – διαμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα», εγχείρηση στην Ελλάδα για την απομάκρυνση του όγκου.

 

 

Τον Οκτώβριο του 2021 υπήρξε η πρώτη υποτροπή, που αντιμετωπίστηκε με δεύτερη επέμβαση και με ακτινοβολίες. Tον Μάιο του 2023, υπήρξε, δυστυχώς, δεύτερη υποτροπή.

Η οικογένεια της Ραφαέλας Πιτσικάλη, μετά την απόφαση των θεραπόντων γιατρών ότι δεν μπορεί να γίνει νέα επέμβαση στην Ελλάδα, αποφάσισε να απευθυνθεί σε Αντικαρκινικά Κέντρα του εξωτερικού και έχει ήδη προγραμματιστεί, στις 8 Αυγούστου 2023, η επίσκεψη της Ραφαέλας στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center, στο Χιούστον των ΗΠΑ.

«Όσο και να με τυραννάς εγώ θα σε χορεύω…»

Από εκεί, η γενναία Ραφέλλα, μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, προσεύχεται να καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο για τρίτη και τελευταία φορά.

@rafaellapitsikali Αν σου αρεσε η μαντιναδα μου αφησε μια ❤️ και ενα follow στο insta: rafaella_pitsi #cancerfighter #rafaellapitsikali⭐️ #foryou #foryoupage#fypシ #fyp #μπόραείναιθαπεράσει? ♬ πρωτότυπος ήχος – Νικος Κυριακακης?

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

To βίντεο με τον μηχανικό που σκοτώθηκε στα μεταλλεία προκαλεί ανατριχίλα – Παντρεύτηκε και βάπτισε το μωρό του πριν 2 μήνες

evosmos

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί»

evosmos

Ξυλοκόπησαν 16χρονο επειδή φορούσε μπλούζα διαφορετικής ομάδας

evosmos

Leave a Comment