ΕΛΛΑΔΑ

Εγκολφόπουλος: “Μπαούλο το Anadolu… στον βυθό μόλις βγει”

Ο αντιναύαρχος ε.α. Ιωάννης Εγκολφόπουλος μίλησε το ελικοπτεροφόρο «TCG Anadolu» το οποίο οι Τούρκοι παρουσιάζουν ως το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Τουρκίας και το πρώτο στον κόσμο που θα μεταφέρει μη επανδρωμένα αεροσκάφη (14-04-2023).

Ο κ. Εγκολφόπουλος χαρακτήρισε το “Anadolu” πλοίο μπαούλο που μόλις βγει από τα Δαρδανέλια θα βρεθεί στον πάτο της θάλασσας. Ο κ. Εγκολφόπουλος πρόσθεσε ότι αυτό το καράβι για να ταξιδέψει θέλει συνοδεία από 3-4 άλλα πλοία για να του παρέχουν αντιαεροπορική και ανθυποβρυχιακή κάλυψη.

Μπορεί να βγει και να πηγαίνει σε κάποιες ασκήσεις του ΝΑΤΟ και να κάνει επίδειξη σημαίας. Δεν είναι ένα καράβι το οποίο προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εικόνες ντροπής στο Αττικόν – 90 ράντζα στην εφημερία!

evosmos

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Nέα τεχνολογία και διαλογή με ρομπότ στο ΚΔΘ του ΕΛΤΑ στο Ωραιόκαστρο

evosmos

Καλά ξεκινάει και το 2024! Τον μαχαίρωσε για μια θέση στάθμευσης!

evosmos

Leave a Comment