ΕΛΛΑΔΑ

Εκτέλεση 39χρονου στον Πειραιά: «Τον σκότωσε κάποιος που παρίστανε τον Ράμπο» είπε ο αδερφός του θύματος

Συντετριμμένος παραμένει ο αδελφός του 39χρονου που πυροβολήθηκε θανάσιμα από έναν 68χρονο σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147 στον Πειραιά.

Ο αδελφός του θύματος, δεν μπορεί να πιστέψει πώς, από τη μία στιγμή στην άλλη, έχασε τον αδελφό του με μία στυγερή δολοφονία, χωρίς να έχει προηγηθεί ούτε κάποιος διαπληκτισμός.

Μιλώντας στο Mega δηλώνει: «Ο αδελφός μου δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον «Ράμπο». Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός».

Η οικογένεια του 39χρονου θρηνεί και ζητάει να μάθει τον λόγο, που ο 68χρονος πήρε την καραμπίνα και αφαίρεσε τη ζωή ενός πατέρα τριών παιδιών με απόλυτη ψυχραιμία.

«Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου», συμπλήρωσε ο αδερφός του θύματος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, στην οδό Πραξιτέλους, ο 68χρονος με μία καραμπίνα στα χέρια κατεβαίνει από το διαμέρισμά του και πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον 39χρονο, ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Τότε ο 68χρονος κάνοντας λίγα βήματα πυροβολεί και δεύτερη φορά στο κεφάλι του 39χρονου και στη συνέχεια αποχωρεί από τον τόπο του εγκλήματος με ψυχραιμία και νωχελικό βήμα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο και συλλαμβάνουν τον 68χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος ισχυρίστηκε με κυνικότητα πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, αλλά το θύμα τον είχε κοροϊδέψει.

«Συνεχώς με έβριζαν, με έφτυναν και με κοροϊδεύαν. Τους είχα πει πολλές φορές να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν ακόμα και την είσοδο του σπιτιού μου. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά εξοργίστηκα», ανέφερε ο 68χρονος στους αστυνομικούς.

Γείτονες περιγράφουν τον κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο ψυχρό, αμίλητο και επιθετικό που επιδίωκε συνεχώς φασαρίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Πείραξες την ψυχή του παιδιού μου; Κάθε δάκρυ της, κόλαση για σένα» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης

evosmos

Καβάλα: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους 20 ημερών στο Κρυονέρι

evosmos

Θεσσαλονίκη: Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν οι εξορκισμοί και οι δωρεές για τις τελετές

evosmos

Leave a Comment