ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ελληνοαμερικανός καθηγητής Πανεπιστημίου συνελήφθη για «σεξουαλικές πράξεις» με σκύλο

Ένας Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Penn State στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις στον σκύλο του, οι οποίες καταγράφηκαν σε κάμερα παρακολούθησης δασικού μονοπατιού.

Ο λόγος για τον 64χρονο Θέμη Ματσούκα που φέρεται να καταγράφηκε από κάμερες κατά τη διάρκεια της πράξης με το σκυλί ράτσας κόλεϊ δίπλα στις τουαλέτες του Rothrock State Forest, φορώντας μόνο μια μάσκα, τις κάλτσες και τα παπούτσια του. Στο αποτρόπαιο περιστατικό ο βραβευμένος καθηγητής προσπάθησε επίσης να καταγράψει τον εαυτό του να εκτελεί τις πράξεις με ένα τάμπλετ, αναφέρει το Fox43.

Οι ερευνητές φέρεται να τον εντόπισαν μέσω ενός σακιδίου μάρκας The North Face, γεγονός που οδήγησε τον καθηγητή Θέμη Ματσούκα να παραδεχτεί στους αξιωματούχους ότι το έκανε για να «ξεσκάσει». Το Τμήμα Προστασίας και Φυσικών Πόρων της Πενσυλβάνια ξεκίνησε έρευνα αφού οι κάμερες ασφαλείας που προορίζονταν να παρακολουθούν τους κλέφτες κατέγραψαν σε φιλμ τις άσεμνες πράξεις. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι η άσεμνη έκθεση, ο δημόσιος αυνανισμός, η σεξουαλική επαφή με έναν σκύλο και η κακοποίση ζώου.

Ο Θέμης Ματσούκας είναι Ελληνοαμερικανός καθηγητής χημικής μηχανικής που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Penn State από το 1991. Έχει γράψει πολλά βιβλία και έχει κερδίσει βραβεία διακεκριμένης διδασκαλίας, αλλά το πανεπιστήμιο ανέφερε σε ανακοίνωσή του μετά τη σύλληψή του ότι «έχει παυθεί από τις υποχρεώσεις του και βρίσκεται σε άδεια».
Φέρεται ότι η αποτροπιαστική συνήθεια του Ματσούκα χρονολογείται από το 2014, όταν και τον είχαν συλλάβει ξανά για αντίστοιχη πράξη.

Αρνούμενος αρχικά οποιαδήποτε γνώση των διεστραμμένων πράξεων, ο καθηγητής φέρεται να πανικοβλήθηκε όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι πίστευαν ότι γνώριζαν τον λόγο που βρίσκονταν εκεί. Οι ανακριτές λένε ότι άρχισε να δηλώνει επανειλημμένα «τελείωσα, είμαι νεκρός». Στη συνέχεια παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν, λέγοντάς τους «πρέπει να πεθάνω», αναφέρουν οι τοπικές αρχές.

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό του για το παράξενο φετίχ, φέρεται να είπε στους ερευνητές: «Το κάνω για να εκτονώνομαι». Οι αστυνομικοί έπειτα εντόπισαν το σκυλί ράτσας κόλεϊ στο σπίτι του Ματσούκα που ταυτιζόταν με το σκυλί στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πάρκου. Ανακάλυψαν επίσης αντικείμενα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο άνδρας στα βίντεο, μαζί με τρία τάμπλετ, σύμφωνα με τα έγγραφα κατηγορίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βγήκε από τη φυλακή ο Δάνος Μουρατίδης – Πού βρίσκεται ο δολοφόνος της Κικής που την έθαψε και μετά την έψαχνε στα κανάλια. Παντρεύτηκε και ζει στο εξωτερικό

evosmos

Η πρόβλεψη του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για το Πάσχα(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Επίδομα γέννησης: Πότε θα καταβληθεί

evosmos

Leave a Comment