ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 34χρονη! Βρέθηκε ξυπόλητη να κλαίει στη Λεωφόρο Σχιστού – Πώς γλίτωσε απο τον επίδοξο βιαστή

Ξυπόλητη, με εκδορές στα πόδια και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, μια 34χρονη γυναίκα, λίγα λεπτά αφού είχε καταφέρει να φύγει από το σπίτι του παρολίγον βιαστή της, στη Λεωφόρο Σχιστού.

Οι ανδρες της Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκαν από διερχόμενο οδηγό λεωφορείου για την παρουσία της γυναίκας στη Λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Αθήνα στις 06:35 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/4) που ανέφερε πως είδε « μια γυναίκα ξυπόλητη να κλαίει».

Άμεσα οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον οδηγό του φορτηγού να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας η οποία ήταν εμφανώς, άυπνη, ταλαιπωρημένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η γυναίκα όπως προέκυψε διέμενε στη Δραπετσώνα και το προηγούμενο βράδυ, είχε βγει για ποτό σε μπαρ της περιοχής, όπου την προσέγγισε ένα άτομο και της παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος. Αφού ήπιαν ένα ποτό και γνωρίστηκαν, στην συνέχεια πήγαν και για άλλο ποτό σε άλλο κατάστημα. Στην 01:30 τα ξημερώματα, ο άνδρας προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της και επιβιβάστηκε στο όχημα του.

Κάποια στιγμή η γυναίκα διαπίστωσε ότι δεν την πήγαινε σπίτι της αλλά σε άγνωστο σημείο, επί της Λεωφόρου Σχιστού. Την οδήγησε όπως κατήγγειλε σε ένα σκραπατσίδικο μέσα στο χώρο του οποίου υπήρχε μια μονοκατοικία. Ο άνδρας την οδήγησε εντός της οικίας και κλείδωσε την πόρτα. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με μια φίλη της, αλλά ο άνδρας της πήρε το τηλέφωνο και προσπάθησε να την βιάσει.

Μάλιστα της έβγαλε το εσώρουχο και προσπάθησε να την πετάξει στο κρεβάτι. Η γυνακα φοβισμένη και διαπιστώνοντας πως ο άνδρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατάφερε να τον πείσει να μην το κάνει και να έχουν σεξουαλική επαφή, υπό κανονικές συνθήκες.

Η προτροπή της 34χρονης φαίνεται πως έπιασε τόπο με τον άνδρα να κοιμάται τελικώς και την γυναίκα να καταφέρνει να βγει από το σπίτι πηδώντας από ένα παράθυρο και προχωρόντας ξυπόλητη για 40 μέτρα μέσα σε ένα χωράφι, μέχρι να βγει στο δρόμο.

Όπως ανέφερε στους Αμεσοδρασίτες και αναφέρει το L&O, οι εκδορές στα πόδια της ήταν από την πτώση στην πλαγιά και τα χόρτα καθώς ο άνδρας δεν την είχε χτυπήσει. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο χώρο που τους υπέδειξε η γυναίκα και ακολουθώντας ένα μονοπάτι μεταξύ εγκαταλελειμμένων και έτοιμων για καταστροφή οχημάτων έφτασαν στο σπίτι του άνδρα.

Εκεί τους άνοιξε ένας 60χρονος ο οποίος ήταν γυμνός και μάλιστα παραδέχτηκε ότι η γυναίκα ήταν στο σπίτι του το βράδυ και παρέδωσε στους αστυνομικούς το κινητό της τηλέφωνο, καθως επίσης το εσώρουχό της, μια γυναικεία τσάντα και τα παπούτσια της.

Ο άνδρας εν συνεχεία συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις τιμούν την Παναγία ως Υπερμάχο Στρατηγό;

evosmos

Τραγική κατάληξη στη Χαλκιδική – Βρέθηκε απανθρακωμένη η 31χρονη Μαριάννα

evosmos

Οι καταναλωτές της ΔΕΗ αντιμέτωποι με τη JP Morgan: Υπερήμεροι λογαριασμοί μέχρι 60 ημερών περνούν στον αμερικανικό οίκο

evosmos

Leave a Comment