ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Άγριο επεισόδιο για τις νέες Ταυτότητες – Γυναίκα χαστούκισε 66χρονο Ιερέα

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης ενορότισσας και ενός 66χρονου Πρεσβυτέρου Ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε μια έντονη αντιπαράθεση μαζί του σήμερα το πρωί του Σαββάττου 26 Αυγούστου 2023 έξω από την Εκκλησία που λειτουργεί ο ίδιος εδώ και 12 χρόνια.

Όπως αναφέρει ο Ιερέας, όλα ξεκίνησαν μόλις η γυναίκα και μάνα 2 παιδιών ζήτησε το λόγο από τον Ιερέα γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για το ζήτημα με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Ο Κληρικός με ηρεμία της απάντησε πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως ΄΄προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη΄΄, λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος κληρικός της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δεν μπορεί η Κύπρος να προστατέψει ούτε το κοίτασμα «Αφροδίτη» – Πρότεινε στο Ισραήλ συνεκμετάλλευση

evosmos

Γ.Βαρουφάκης: «Στα μέσα του 2021 θα πάμε σε νέο μνημόνιο με “κούρεμα” συντάξεων και μισθών»

evosmos

Αποκάλυψη που σοκάρει από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Όταν πέθανε, είχα την τέφρα της στο σπίτι»

evosmos

Leave a Comment