ΕΛΛΑΔΑ

«Ζητώ συγγνώμη, με ενόχλησε»: Ξέσπασμα Παπαδάκη – Τι συνέβη στον “αέρα”; (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη.

Στη συνέντευξη, ερωτήσεις στην κυρία Αυγέρη, απηύθυνε μόνο ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης και κανείς άλλος από τους δημοσιογράφους που βρισκόταν καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής.

Αργότερα, αφού αποχώρησε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησε το ξέσπασμα του κ. Παπαδάκη:

«Είχαμε προηγουμένως την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη. Δεν ήταν απολύτως δεοντολογικό να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις. Ανεξαρτήτως αν είχε γίνει συνεννόηση με τον αρχισυντάκτη ή όχι να μην παρέμβει κανείς άλλος. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό η κυρία Αυγέρη μπορεί και να αποχωρούσε. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα. Να πω και εμένα με ενόχλησε αυτή η στάση»:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρίση στο Καστελόριζο: «Γιαβάς γιαβάς» ο διάλογος μετά τις φρεγάτες

evosmos

Ξυλοδαρμός αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη: Η μαρτυρία- «φωτιά» που οδήγησε στη σύλληψη του «Ινδιάνου»

evosmos

Ηλεία: Προκλητική κάλυψη στον επίορκο γιατρό – Εργάζεται κανονικά 15 ημέρες μετά τη σύλληψή του

evosmos

Leave a Comment