ΕΛΛΑΔΑ

ΗΡΩΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ!! Αυτός είναι ο θείος της Εύης Ανδρεαδάκη που είχε σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα

Εδώ και αρκετά χρόνια υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία η 40χρονη Ε.Α. η νοσηλεύτρια από την Κρήτη που έχασε τη ζωή της μαζί με άλλα τέσσερα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη μετά από τροχαίο δυστύχημα την Κυριακή.

Η ίδια πριν από μερικά χρόνια σε ανάρτησή είχε απαντήσει σε όλους όσοι την ρωτούσαν πώς επέλεξε να καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της, ο λόγος ήταν ο θείος της, Βασίλης Ανδρεαδάκης που ήταν πιλότος και ο οποίος πέθανε ηρωικά εν ώρα καθήκοντος στις 23 Μαΐου 1980 ενώ πραγματοποιούσε πτήση πάνω από την Λαμία και το σκάφος του παρουσίασε βλάβη.

Όπως έγινε γνωστό μετά το δυστύχημα, ενώ ο πύργος ελέγχου του έλεγε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος εκείνος βλέποντας πως αν το έκανε αυτό το αεροσκάφος θα έπεφτε μέσα στην πόλη της Λαμίας, αρνήθηκε και το οδήγησε έξω από την πόλη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κατά την πτώση του.

«Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ … Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον «ευκλεή θάνατο» που επιλέγει…» έγραφε η άτυχη νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βουλευτές, υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων και πρώην πρωθυπουργοί παρκάρουν παράνομα στην Αθήνα και αγνοούν τα βεβαιωμένα πρόστιμα! (ΦΩΤΟ)

evosmos

«Κλάμα» με μικρό και την παρέλαση – Τι είπε για την μάνα του! ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο μπαρ που οι σερβιτόροι είναι κωφοί και παραγγέλνεις μόνο στη νοηματική γλώσσα

evosmos

Leave a Comment