ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Ηλικιωμένος από την Κρέστενα κατήγγειλε τον 45χρονο γιο του για ξυλοδαρμό

Ένας 76χρονος από την Κρέστενα Ηλείας έκανε καταγγελία κατά του 45χρονου γιου του για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Πέμπτη, πατέρας και γιος λογομάχησαν και σύμφωνα με τον 76χρονο, ο γιος του τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες και οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οικογενειακές διαφορές φέρεται να είναι η αιτία της διαμάχης ανάμεσα στον πατέρα και το γιο.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που καταγγέλλεται μέσα σε λίγα 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Κρέστενας, καθώς μια γυναίκα κατήγγειλε το σύζυγό της για απόπειρα βιασμού και ενδοοικογενειακή απειλή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για ακραίο σεισμό» λένε οι επιστήμονες – Το ρήγμα της Θήβας

evosmos

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στη Λάρισα: Ξεγύμνωσαν τη σορό, την τύλιξαν σε κουβέρτα και την κατέβασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας

evosmos

Σίμος Κεδίκογλου: Φυσικά και θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

evosmos

Leave a Comment