ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Έπιασε από τον λαιμό την ξαδέρφη του και εκείνη τον μαχαίρωσε

Στο νοσοκομείο ο 41χρονος που τραυματίστηκε από την επίθεση της ξαδέρφης του, στο Ηράκλειο. Η 19χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης…

Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο με δύο ξαδέρφια να διαπληκτίζονται έντονα και την κατάσταση πολύ γρήγορα να ξεφεύγει. Ο 41χρονος έβγαλε μαχαίρι το οποίο όμως η 19χρονη ξαδέρφη του κατάφερε να στρέψει εναντίον του. Μετά τον τραυματισμό, ο άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε χθες Παρασκευή 18 Αυγούστου σε γειτονιά στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν νωρίς το απόγευμα όταν ένας 41χρονος καυγάδισε έντονα με την 19χρονη ξαδέρφη του.

Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με αποτέλεσμα ο 41χρονος να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο και να επιτεθεί στην 19χρονη αρπάζοντάς την από τον λαιμό. Η ίδια αντέδρασε και κατάφερε να στρέψει το μαχαίρι εναντίον του και τελικά να τον τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία. Οι διασώστες παρέλαβαν τον 41χρονο και τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και εισήχθη στην Χειρουργική Κλινική με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η υγεία του.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 19χρονη η οποία πλέον είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λάρισα: Οι Αρχές προχώρησαν και σε ρίψη χημικών – 24 προσαγωγές και 6 τραυματίες αστυνομικοί (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Βαρτζόπουλος για γυναικοκτονίες: «Είναι στη φύση του αρσενικού να είναι επιθετικό» – Σφοδρές αντιδράσεις

evosmos

Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ράλι στη Δημητσάνα – Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

evosmos

Leave a Comment