ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η 2η ομορφότερη χώρα του πλανήτη

Δύσκολα μπορείς να βρεις μία χώρα που μπορεί να συνδυάσει τα πάντα. Θέλεις καλοκαιρινές διακοπές; Η Ελλάδα θα σε ανταμείψει. Θέλεις χειμερινές διακοπές; Η Ελλάδα θα σου καλύψει όλες τις ανάγκες. Θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο από τη ζωή σου ως τουρίστας στην Αθήνα; Σίγουρα θα βρεις ομορφιές που ακόμη κι εμείς οι ντόπιοι αγνοούμε. Βέβαια το να επιβιώνεις στην Ελλάδα δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί, βάση της ποιότητας της ζωής που έχουμε, αλλά ως τουρίστας θα περάσεις φίνα.

Αυτό πιστεύουν και οι χρήστες της σελίδας World of Statistics. Σε μία ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η δεύτερη καλύτερη στον πλανήτη. Σαντορίνη, Ιόνιο, Μετέωρα, Αρχαία Ολυμπία, Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν μεταξύ άλλων οι επιλογές των χρηστών, οι οποίοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τη χώρα μας. Ποια είναι όμως η χώρα που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή; Ποιος είναι εκείνος ο τόπος που θεωρείται… ευλογημένος; Σύμφωνα με τη σελίδα πρόκειται για τη Νέα Ζηλανδία.
Και όχι άδικα. Καταπράσινα βουνά, ειδυλλιακές παραλίες, τροπικά δάση, ποτάμια, ηφαιστειογενείς περιοχές, παγετώνες και φιόρδ που προσελκύουν τους διεθνείς κινηματογραφικούς προβολείς. Η Νέα Ζηλανδία είναι ένα μέρος που θυμίζει Παράδεισο. Πρόκειται για ένα ταξίδι ζωής που αποζημιώνει απόλυτα όποιον έχει την ευκαιρία να το πραγματοποιήσει.


Για την ιστορία, στη δεκάδα του World of Statistics θα βρεις πολλές χώρες της Ευρώπης. Στην 3η θέση η Ιταλία, στη 4η η Ελβετία, στην 5η η Ισπανία, με τις Νορβηγία, Αυστραλία, Ιρλανδία, Βραζιλία και Τουρκία να κλείνουν τη λίστα.

Νέα Ζηλανδία
Ελλάδα
Ιταλία
Ελβετία
Ισπανία
Νορβηγία
Αυστραλία
Ιρλανδία
Βραζιλία
Τουρκία

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πούτιν: «Εάν θέλετε φυσικό αέριο στην Ευρώπη αναστείλετε τις κυρώσεις και ανοίξτε το Νord Stream 2»

evosmos

Εργατικό ατύχημα η πτώση της γυναίκας σε φρεάτιο ασανσέρ

evosmos

Κολωνός – Μητέρα 12χρονης για 53χρονο: Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω

evosmos

Leave a Comment