ΕΛΛΑΔΑ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να κάνει βουλευτή τον Λαρισαίο σύντροφό της και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στην “Πλεύση Ελευθερίας”

Παραιτήσεις, καταγγελίες και στο βάθος τακτοποίηση των δικών μας παιδιών ή καλύτερα των δικών μας ανδρών από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η «Πλεύση» που προφανώς βρίσκεται σε τρικυμία δέχεται σωρεία καταγγελιών μετά τις τρεις παραιτήσεις στελεχών του κόμματος.

Αίσθηση προκαλεί ότι όπως οι ίδιοι οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν τους τοποθετεί σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα και η ίδια προωθεί τους εκλεκτούς της καρδίας της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Α’ Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Λαρισαίος σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.

Με βάση τα μέχρι τώρα δημοσκοπικά δεδομένα, ο Λαρισαίος είναι πολύ πιθανό να καθίσει στα βουλευτικά έδρανα μετά τις 25 Ιουνίου.
Μαζί στη ζωή, μαζί και στη βουλή…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρέθυμνο: Δύτες βρήκαν στον βυθό γερμανικό βομβαρδιστικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

evosmos

Εντάξει, το είδαμε και αυτό! Ο Γιάννης Μπουτάρης guest star σε βίντεο κλίπ Έλληνα ράπερ (Βίντεο)

evosmos

Αλλαγή ώρας 2022: Πότε την αλλάζουμε – Τι θα γίνει φέτος

evosmos

Leave a Comment