ΕΛΛΑΔΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ;; ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΠΑΛΙ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΟΣΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα εξαιτίας των αυτόματων συστημάτων ισόπεδων διαβάσεων του ΟΣΕ, στη λεωφόρο Όθωνος – Αμαλίας (στο ύψος του Αγίου Ανδρέα) και στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

 

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι μπάρες κατέβηκαν εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές.

Δείτε το βίντεο

Αρκετοί ήταν αυτοί που έμειναν σταματημένοι φοβούμενοι να περάσουν την διάβαση, ενώ άλλοι γνωρίζοντας για την απεργία στα τρένα και στον προαστιακό προσπαθούσαν να περάσουν κάνοντας ελιγμούς.

Το τοπικό μέσο επικοινώνησε με τον προϊστάμενο του ΟΣΕ στην Πάτρα ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόβλημα: «Ενημερώθηκαν άμεσα οι ηλεκτρολόγοι και έχουν λάβει εντολή να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κυκλοφορία συρμών, προσπαθούμε να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, αν πρόκειται για βλάβη ή για δολιοφθορά» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πώς κυκλοφορεί ελεύθερος ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Έρευνα: 7 στους 10 χρησιμοποιούν τις κάρτες για τις καθημερινές τους συναλλαγές

evosmos

ΑΑΔΕ: Σαρωτικοί έλεγχοι για απόκτηση POS και διασύνδεση με ταμειακές μηχανές

evosmos

Leave a Comment