ΕΛΛΑΔΑ

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ – “ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ;” – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Επίθεση δέχθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, που βρισκόταν λίγο πριν τις 12:00 μ.μ. στον Παλαμά.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο περιφερειάρχης έφτασε ο Περιφερειάρχης έφθασε στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων στις 11:45 π.μ.
Αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Κώστα Αγοραστό, που στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Aγορά 20 Mirage 2000-9 των ΗΑΕ από την Ελλάδα – Αίσιο τέλος μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών; (βίντεο)

evosmos

Δεν θα πιστέψετε πόσα έβγαλε ο Λευτέρης Πανταζής από την κολώνια του…

evosmos

Η κυβέρνηση επιμένει στα καταστροφικά για την οικονομία lockdown – Νέοι περιορισμοί στην Ξάνθη με «εντολή Χαρδαλιά»

evosmos

Leave a Comment