ΕΛΛΑΔΑ

Η ντροπή δεν έχει τέλος! Οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς προχωρούν σε απεργία – Απλήρωτοι από το ΕΣΠΑ

Οι εργαζόμενοι του προγράμματος των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ θα προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επιστολή τους «προς τους ωφελούμενους γονείς του προγράμματος ΕΣΠΑ», όλες οι δομές είναι απλήρωτες από τη χρηματοδότηση του υπουργείου Εργασίας και από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι σήμερα, δηλαδή τρεις μήνες και μπαίνει και ο 4ος μήνας απλήρωτοι, ενώ ορισμένες δομές παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάρτιο μήνα και μεταγενέστερα, δηλαδή για επτά μήνες, όπως καταγγέλουν.

Μάλιστα, στη σχετική επιστολή σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι είναι στο ίδιο έργο θεατές, καθώς αυτό το σκηνικό «επαναλαμβάνεται ακριβώς το ίδιο (με μικρές διαφοροποιήσεις) τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια».

Ζητούν την κατανόηση των γονέων στο πρόβλημά τους για την απόφαση κινητοποίησης, που την πήραν τονίζοντας ότι «ο κλάδος τείνει προς αφανισμό με την επιβολή του προγράμματος “νταντάδες της Γειτονιάς και του νέου φορολογικού νομοσχεδίου”».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Toυς έπιασαν πάνω σε Ντάτσουν την ώρα που μάζευαν ελιές και είχαν στρώσει τα λιόπανα μιλώντας στο κινητό με τον άγνωστο αρχηγό της οργάνωσης στο Ιράν, Εβραίοι πράκτορες της Μοσάντ! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Νέοι εμπρησμοί στη Μόρια – Καίγεται ολοσχερώς η δομή – Δύο αρματαγωγά στη Λέσβο για να φιλοξενήσουν αλλοδαπούς

evosmos

Στα αζήτητα το “Νταντάδες της γειτονιάς” και αυξάνουν το ποσό μπας και “τραβήξει”

evosmos

Leave a Comment