ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που άλογο της βασιλικής φρουράς δαγκώνει την αλογοουρά τουρίστριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα άλογο της βασιλικής φρουράς της Βρετανίας φαίνεται πως ξύπνησε με άγριες διαθέσεις. Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως το άλογο δεν συμπάθησε ιδιαιτέρως μια ανυποψίαστη τουρίστρια που, απλώς, ήθελε να βγάλει φωτογραφία δίπλα σε αυτό.

Ένας φρουρός μαζί με το άλογό του εκτελούν τη βάρδιά τους. Τουρίστες πηγαίνουν γύρω τους και βγάζουν τις καθιερωμένες και κλασικές τουριστικές φωτογραφίες. Δίπλα, διακρίνεται μια επιγραφή που λέει «προσοχή! Το άλογο μπορεί να κλωτσήσει ή να δαγκώσει. Ευχαριστούμε».

Κάποιοι δεν πίστεψαν τα όσα αναγράφονται στην επιγραφή. Ανάμεσα σε αυτούς και η τουρίστρια, η οποία πλησίασε το άλογο, στήθηκε για φωτογραφία, αλλά το άλογο μάλλον δεν είχε όρεξη να ποζάρει.

Έτσι, αρπάζει την αλογοουρά της και της τραβάει τα μαλλιά. Εκείνη έντρομη φεύγει μακριά, ενώ οι υπόλοιποι μένουν σαστισμένοι να κοιτούν το περιστατικό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πίτμπουλ αποφάσισε να… αλλάξει τον αέρα του και ταξίδεψε μόνο του με τρένο στη Βενετία! (φωτο)

evosmos

Απίστευτο! 83χρονος πλήρωσε πρόστιμο γιατί λάλησε ο κόκοράς του στις 4.30 το πρωί

evosmos

Νέα πρόκληση Οκτάι: Ετοιμάζει βάσης μη επανδρωμένων στα κατεχόμενα

evosmos

Leave a Comment