ΚΟΣΜΟΣ

Η 31χρονη με τα δύο αιδοία και το προφίλ στο OnlyFans – «Το ένα για το σύζυγό μου και το άλλο για τη δουλειά» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η 31χρονη Evelyn Miller γεννήθηκε με δύο αιδοία, κάτι που αντιλήφθηκε σε μεγάλη ηλικία όμως, με αποτέλεσμα να έχει βιώσει άβολες καταστάσεις στο σεξ. Εντούτοις, πλέον έχει γίνει μητέρα και διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans.

Η γυναίκα, διαγνώστηκε με δίδελφυς μήτρα το 2011 αφού ένας γυναικολόγος παρατήρησε μια σωματική ανωμαλία κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης στο Νοσοκομείο Γυναικών και Παίδων στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, όπως αναφέρει η nypost.com.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή η κατάσταση επηρεάζει περίπου μία στις 2.000 γυναίκες σύμφωνα με το Scientific American και σημαίνει πως η γυναίκα έχει διπλή μήτρα, δύο σετ ωοθηκών και δύο κόλπους.

‘Οπως ανέφερε η 31χρονη οι φίλοι που είχε παλιότερα «έβρισκαν σε τοίχο» κάθε φορά που έκανε σεξ μαζί τους, επειδή δεν τοποθετούσαν σωστά το πέος τους στα αιδοία της, το οποίο θεωρούσαν πως ήταν ένα.

@evelynuncovered

Apart from almost killing each other 263728 times we managed to get theough an wntire house renivation still married ?

♬ Them Changes (Sped Up) – Thundercat


«Απέφευγα το σεξ για τόσο καιρό μετά από αυτό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «τα παιδιά δεν ήξεραν τι έκαναν και απλώς κατέληγαν να χτυπούν το πέος τους στην ουρήθρα μου».

Μάλιστα, υποστήριξε πως μεγάλωσε με τον πατέρα της σε μια απομακρυσμένη περιοχή, οπότε δεν μπορούσε να ρωτήσει τον ίδιο, ή να αναζητήσει αλλού συμβουλή.

Πλέον, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε και είναι παντρεμένη, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Andrew που είναι 20 μηνών και την Georgia που είναι 8 ετών.

Παράλληλα, διατηρεί σελίδα λογαριασμό στο OnlyFans και αναφέρει χαρακτηριστικά, πως «έχω δύο αιδοία. Το ένα για το σύζυγο μου και το άλλο για τη δουλειά».

Επίσης, πρόσθεσε πως κερδίζει περίπου 1.480 δολάρια τον μήνα, ενώ αρκετοί χρήστες του OnlyFans απορούν με την κατάσταση της, κάτι που φέρεται να έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο κόσμο.

@evelynuncovered Replying to @nustyboy ♬ Who I Am – Anne-Marie

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΕ: Στη “δαγκάνα” της δικαιοσύνης η Στεφανία Ζαμπέλι – Κατασχέθηκαν 170.000 για απάτη

evosmos

Κορωνοϊός – Βρετανία: Απόρρητο σχέδιο για τη μεταφορά των εμβολίων – Προειδοποίηση της Interpol για επιθέσεις από συμμορίες

evosmos

Μίκαελ Σουμάχερ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή του κορυφαίου πιλότου της F1

evosmos

Leave a Comment