ΕΛΛΑΔΑ

Θέμα χρόνου η πλήρης κατάρρευση της κρεμαστής γέφυρας των Τεμπών – Νέο ντοκουμέντο [ΒΙΝΤΕΟ]

Θέμα ωρών θεωρείται -πια- η κατάρρευση της ιστορικής, κρεμαστής γέφυρας των Τεμπών, με το ThessToday να αποκαλύπτει συγκλονιστικό ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφηκε σήμερα, ώρα 19.50.

Στις εικόνες αποτυπώνεται η ραγδαία δυναμική της ροής του ποταμού Πηνειού, να υποστηρίζεται πια από μια… ντίζα. Την ίδια ώρα οι αρμόδιοι φορείς εκφράζουν δημόσια την έντονη ανησυχία τους, πως, εάν συνεχιστεί η ροή αυτή και τις επόμενες ώρες, τότε θεωρείται σίγουρο πως η γέφυρα δεν θα αντέξει την πίεση και θα παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Κάτοικοι της περιοχής που καταγράφουν την εικόνα συγκλονίζουν με τις μαρτυρίες τους. «Δεν θα μείνει αύριο όρθια, έχει καταστραφεί τελείως. Λυπούμαι πολύ» ακούγεται από μια φωνή ανθρώπου, που παρακολουθεί με αγωνία την γέφυρα των Τεμπών να γκρεμίζεται μαζί με μνήμες ολόκληρων δεκαετιών, ενώ την ίδια ώρα έχει βυθιστεί και η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, όπου τα νερά έχουν γεμίσει σχεδόν ολόκληρο τον Ναό.

Σημειώνεται ότι το κατάστρωμα της γέφυρας βρίσκεται σε ύψος 18 μέτρων από τα ύδατα, οδηγεί προς το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, έχει συνολικό μήκος 210 μέτρων και πλάτος 14 μέτρα, με έναρξη κατασκευής το 1959 και ολοκλήρωση το 1960 και με κόστος 13.6 εκατ. δραχμών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαλκιδική: ΙΧ έπεσε στη θάλασσα στα Νέα Μουδανιά

evosmos

Λάρισα: Άναυδοι περαστικοί αντίκρισαν γυναίκα να κάνει βόλτα με ποδήλατο ημίγυμνη…

evosmos

Έβρος: Κατήργησαν στρατιωτικό κλιμάκιο κατά της λαθραίας μετανάστευσης! – Κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών

evosmos

Leave a Comment