ΕΛΛΑΔΑ

Θέρμη: Διαρρήκτες με στολή εργασίας έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με λεία 247.000 ευρώ

Σε δίκη παραπέμπονται οι δύο από τους τέσσερις διαρρήκτες που ξήλωσαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι στη Θέρμη και έφυγαν με αυτό παραμάσχαλα συγκεντρώνοντας λεία υψους 247.000 ευρώ.

«Κάποιοι ήρθαν, σου πήραν αυτά που απέκτησες εσύ με τόσο κόπο για να κάνεις ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σου και ξαφνικά σε 3-4 λεπτά φύγαν όλα», ανέφερε τα θύμα διάρρηξης.

Η κινηματογραφική διάρρηξη, την οποία κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν τέσσερις άντρες εισέβαλαν στην αυλή μονοκατοικίας από τη μάντρα.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και γρήγορο βάδην κατευθύνθηκαν προς την είσοδο το σπιτιού. Το ξανασκέφτηκαν και άλλαξαν πορεία.

«Αυτό που αντικρίσαμε ήταν μία εικόνα λες και έγινε πόλεμος μέσα στο σπίτι. Όλα ήταν άνω κάτω, σπασμένα τα παντζούρια, γυαλιά κάτω, τα πράγματά μας ήταν άνω κάτω».

Ήταν εξοπλισμένοι με λοστούς, κατσαβίδια μέχρι και βαριοπούλα για να καταφέρουν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Κατάφεραν να διαλύσουν το παντζούρι, να διαρρήξουν την μπαλκονόπορτα και να πάνε αμέσως στην κρεβατοκάμαρα που υπήρχε κρυμμένο χρηματοκιβώτιο.

«Χαίρομαι από τη μία που δεν ήμασταν μέσα στο σπίτι, θα μπορούσε να συμβεί κάποιο κακό στους δικούς μου ανθρώπους, στην οικογένειά μου».

Ο ένας από τους τέσσερις βγαίνει με το χρηματοκιβώτιο παραμάσχαλα και φεύγει με 247.000€. Δεν υπολόγιζαν όμως πως έναν μικροτραυματισμός άφησε πίσω τους στοιχεία.

«Για καλή μας τύχη ο ένας κόπηκε προφανώς από τα τζάμια, δόξα τω Θεώ ταυτοποιήθηκε από το DNA. Θέλουμε δικαίωση. Για αυτό που μας έκαναν να περάσουμε».

«Μπήκαν και στην επιχείρησή μου»

«Είναι πολύ δύσκολο οι ομοιότητες αυτές να είναι τυχαίες. Τέσσερις και στις δύο περιπτώσεις», δήλωσε το θύμα διάρρηξης, Νίκος Χαρακίδης.

Ο ένας από τους τέσσερις διαρρήκτες φοράει και στις δύο περιπτώσεις ίδια μπλούζα και κρατάει με το δεξί του χέρι λοστό. Από την επιχείρηση της Δράμας έφυγαν με το υπέρογκο ποσό των 128.000€

«Ευελπιστούμε τώρα σε μία σχετική απόφαση που θα μας δώσει και τη νομική κάλυψη να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα χρήματα», ανέφερε ο δικηγόρος θυμάτων διάρρηξης, Θοδωρής Καραγιάννης.

Αν και οι δύο από τους τέσσερις σεσημασμένους έχουν συλληφθεί, οι οικονομίες και οι κόποι μίας ζωής της οικογένειας από την Θέρμη έκαναν φτερά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορμί λαμπάδα, ίχνος ρυτίδας, γυναικάρα: Έτσι είναι σήμερα, στα 44 της η Μις Ευρώπη 1997 Ισαβέλλα Δάρρα

evosmos

Αγία Πελαγία: Αυτή είναι η μητέρα δύο παιδιών που πέθανε στην κακοκαιρία – Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας

evosmos

Ηράκλειο: Άκουσαν ένα θόρυβο, άνοιξαν την μπαλκονόπορτα και… έλειπε το μπαλκόνι – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

Leave a Comment