ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα «χέρια» έξω από μαγαζί εμπορικού κέντρου – Μία σύλληψη

Στα… χέρια πιάστηκε μία ομάδα ατόμων νωρίς το βράδυ της Τρίτης, στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία“, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 20:00 και για άγνωστο λόγο, πέντε άτομα διαπληκτίστηκαν έντονα έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου προχώρησαν στη σύλληψη ενός εκ των ατόμων καθώς έφερε στην κατοχή του αιχμηρό αντικείμενο.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για το περιστατικό αλλά και για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που ενεπλάκησαν στο συμβάν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απόπειρα βιασμού περιέγραφε σε βιβλίο του ο Βασίλης Παπαθεοδώρου

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ για την υπόθεση του Γηροκομείου στα Χανιά: Δεν έκλεισε ούτε για μια στιγμή το «κολαστήριο». Ο τρόπος που έγινε η αλλαγή του ονόματος

evosmos

Καρκινοπαθής πήγε στο Δημαρχείο για ένα έγγραφο – Δεν ήξερε πως μέσα γινόταν ο …γάμος της (φωτο, video)

evosmos

Leave a Comment