ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σε «γκέτο» έχει μετατραπεί ο σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονίας

Σε γκέτο έχει μετατραπεί ο σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, καθώς όλο και περισσότερο πληθαίνουν τα περιστατικά παραβατικότητας από χρήστες ναρκωτικών ουσιών που έχουν βρει καταφύγιο μέσα και έξω από τον σταθμό.

Ο σταθμός καθημερινά εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και τουρίστες, ωστόσο η εικόνα που αντικρίζουν είναι απαράδεκτη, καθώς κάποιοι χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενοχλούν τους πολίτες ζητώντας χρήματα ώστε να αγοράσουν ναρκωτικές ουσίες, ενώ κάποια άλλα άτομα που «κόβουν» βόλτες ανενόχλητοι στα εκδοτήρια ζητούν και αυτοί χρήματα ώστε να αγοράσουν εισιτήριο για τον δικό τους προορισμό.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σταθμού Μακεδονία κ. Γιάννης Λάμπρου «γνωρίζω ότι η εικόνα του σταθμού είναι κακή για τους επιβάτες, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την επαιτεία».

Μάλιστα, πολίτες ανέφεραν πως τις βραδινές ώρες και στα τελευταία δρομολόγια των γραμμών η ενόχληση γίνεται περισσότερο με αποτέλεσμα να υπάρχουν και λεκτικές αψιμαχίες, δημιουργώντας φόβο στους πολίτες.

Παράλληλα, ο σταθμός έχει υπηρεσία Security, όπου απομακρύνει τα άτομα που ενοχλούν τους επιβάτες ωστόσο πάλι βρίσκουν τρόπο να εισέλθουν εντός του σταθμού, ενώ και οι έφοδοι των αστυνομικών συχνά-πυκνά, που κάνουν και αυτοί από την πλευρά τους ό,τι μπορούν, δεν επαρκούν, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διογκώνεται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βίντεο – σοκ: Άνδρας προσπάθησε να πνίξει το μωρό του στο κέντρο της Αθήνας

evosmos

ΣOK στη Θεσσαλονίκη: Καθηγητής κατηγορείται ότι ασέλγησε σε μαθήτρια στη διάρκεια σχολικής εκδρομής

evosmos

Αποστομωτική απάντηση σε Άδωνι από αδερφό θύματος για τα Τέμπη: «Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται» (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment