ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: «Την χτύπησαν με βέργα», λέει ο σύζυγος της νεκρής κτηνοτρόφου – Τι υποψιάζεται ο αδελφός της

Πεπεισμένος ότι η γυναίκα του, η 68χρονη κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρή σε μαντρί στο Ποδοχώρι Καβάλας, ξεψύχησε γιατί την σκότωσαν είναι ο σύζυγός της.

Ο άντρας μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση, στην οποία δεν έχει πέσει ακόμα «φως» καθώς υπάρχουν ακόμα δύο ενδεχόμενα, είτε να ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο σύζυγός της, είτε η γυναίκα να χτυπήθηκε από ένα δυνατό κριάρι που ήταν ανάμεσα στα ζώα της.

«Είμαι 200% σίγουρος πως δεν την έχει σκοτώσει το κριάρι. Δε γίνεται να την χτύπησε στο στήθος και όχι στο πρόσωπο. Κανένας κλέφτης, κανένας ψεύτης, τι να σου πω…», είπε στο MEGA ο σύζυγος της 68χρονης.

Η 68χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι της με τον άντρα της να της επιτίθεται και να την χτυπάει.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Είμαι ένας αγράμματος άνθρωπος. Μπορεί να νευρίαζα, αλλά δε θα έφτανα σε τέτοιο σημείο. Τσακωνόμασταν όπως κάθε ανδρόγυνο».

Μάλιστα ο άνδρας δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή η 68χρονη την χτύπησε με μία βέργα και μία σόμπα ανέκοψε τη δύναμη.

«Είχα τη βέργα στα χέρια μου και την χτύπησα στον γοφό. Αν δεν ήταν η σόμπα, μπορεί να την χτυπούσα πιο πολύ. Δεν ήθελα να την χτυπήσω, ούτε να την σκοτώσω που μερικοί λένε, και τα παραλένε…», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Δράκος των Εξαρχείων» – Ανατριχιάζουν οι καταθέσεις των θυμάτων: «Φώναζα βοήθεια, μου έκλεινε το στόμα…»

evosmos

Μάνδρα: «Πήγε να τρομάξει το γουρούνι και το όπλο πυροβόλησε μόνο του» λέει ο 14χρονος

evosmos

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ: ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ!

evosmos

Leave a Comment