ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης: Είμαι Κρητίκαρος! Θέλουμε 2 παιδιά με τον Τάιλερ, τον Ηλία και τον Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θαυμάζω τον Άρη Βελουχιώτη»
Συνέντευξη ‘προχώρησε έδωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» στον Alpha.

Κληθείς να σχολιάσει γελοιογραφίες που τον απεικόνιζαν ως κατάλληλο Πρόεδρο για την… ΝΔ, «Ναι, θα γέλαγα απλά μας υποτιμάνε κατά τη γνώμη μου» ανταπάντησε ο κ. Κασσελάκης, συμπληρώνοντας πως «είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα». Ταυτόχρονα, «δεν είμαι Goldman Sachs, είμαι ένας άνθρωπος που εργάστηκε» στην τράπεζα πρόσθεσε, για να υπογραμμίσει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «η εμπειρία μου μπορεί να διοικήσει τη χώρα καλύτερα από εκείνον», καθώς εγώ έχω αρχίσει από το μηδέν, πρόσθεσε.

Ο κ. Κασσελάκης, ανέφερε ότι θαυμάζει τον Άρη Βελουχιώτη, καθώς όπως είπε είναι μια ιστορική φυσιογνωμία που αξίζει τον σεβασμό, ενώ αποκάλυψε πως το 2009 είχε ψηφίσει Παπανδρέου.
Για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, όπως είπε, για χρόνια προσευχόταν για τους δικούς του και να μην είναι γκέι, κάνοντας λόγο για τις χειροπέδες μιας κοινωνίας με προκαταλήψεις.

Αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται είπε σκωπτικά πως «σε όσους νομίζουν ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι για μενα σύντομα θα καταλάβουν ότι έχουν βρει έναν Κρητίκαρο»!

«Ο Τάιλερ και εγώ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας, δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά», κατέληξε.


Δείτε αποσπάσματα από την συνέντευξη που ανέβασε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κία Μπόζου

evosmos

Συγκινεί ο Τάκης Χρυσικάκος: «Ανέλαβα χρέη “μαμάς” όταν έχασα την αδελφή μου, γι αυτό δεν έκανα δική μου οικογένεια»

evosmos

Βασίλης Καρράς: Οι άγνωστες στιγμές πίσω από τη σκηνή – «Πρώτος έσπασε το “άβατο” των τραγουδιστών»

evosmos

Leave a Comment