ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία 22χρονης ότι ότι έπεσε θύμα βιασμού και κλοπής στη Μύκονο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, 22χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα στο πάρκινγκ πολύ γνωστού κλαμπ της Μυκόνου.

Έκανε διακοπές στο νησί και ανέφερε πως τα ξημερώματα στο χώρο στάθμευσης νυχτερινού μαγαζιού, την προσέγγισε ένας άντρας, ο οποίος μιλούσε σπαστά ελληνικά και ήταν ηλικίας 30-40 ετών.

Στην αρχή συνομίλησαν και μετά από λίγο ξαφνικά την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Στη συνέχεια, όταν η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι ο δράστης της είχε κλέψει κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Την έρευνα ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου που θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τον δράστη μέσα από τη συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καιρός αύριο: Ισχυρές καταιγίδες, σε ελεύθερη πτώση η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

evosmos

«Σκάσε μωρή και δούλευε…» – Οι βρισιές του Μίχου προς τη 12χρονη και τα ηλεκτρονικά ίχνη των επίδοξων βιαστών

evosmos

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: Σοκάρει η μαρτυρία 17χρονου που τον ξυλοφόρτωσαν για να του αρπάξουν το κινητό και μόλις 5 ευρώ!

evosmos

Leave a Comment