ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Μαχαίρωσε αδέσποτο σκύλο μέχρι θανάτου – Στο άτυχο ζώο επιτέθηκε και το πίτμπουλ του 27χρονου

Στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου του Κιλκίς κάθισε ένας 27χρονος. Τον Αύγουστο του 2021 μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αδέσποτο σκύλο στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Όταν μαχαίρωσε με αλλεπάλληλα χτυπήματα το αδέσποτο σκυλί, το άτυχο ζώο δέχθηκε – επιπλέον – επίθεση από το πίτμπουλ του 27χρονου που βρέθηκε την Πέμπτη, 5 Μαΐου, κατηγορούμενος ενώπιον του μικτού ορκωτού δικαστηρίου στο Κιλκίς.

Στον 27χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 4 μηνών, αλλά και χρηματική ποινή 25.000 ευρώ για τον βίαιο θάνατο που προκάλεσε τον Αύγουστο του 2021 σε αδέσποτο σκυλί, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε με οριακή πλειοψηφία ένοχος – μεταξύ άλλων – για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο ενόψει του εφετείου υπό τον όρο να μην να μην έχει στην κατοχή του ζώο συντροφιάς.

Το άγριο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα και καταγγέλθηκε από μέλη φιλοζωικής οργάνωσης που παραστάθηκαν στη δίκη προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σε βάρος του νεαρού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με συνέπεια η υπόθεση να φτάσει στο ακροατήριο του κακουργιοδικείου.

Στην απολογία του ο 27χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα κι ότι ο σκύλος του δέχθηκε επίθεση από το άτυχο ζώο όταν το έβγαλε βόλτα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοβαρές καταγγελίες στον Συνήγορο του Πολίτη για κακοποίηση ηλικιωμένων στα γηροκομεία

evosmos

Για κάθε μέρα που καθυστερεί ο κούριερ υπάρχει δικαίωμα αποζημίωσης 6 ευρώ

evosmos

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 2.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

evosmos

Leave a Comment