ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Η απίστευτη δικαιολογία οδηγού για το παράνομο παρκάρισμα

Κυκλοφοριακό χάος το μεσημέρι στην Κοζάνη μετά από παράνομο παρκάρισμα. Η αστυνομία πήρε τις πινακίδες από το επίμαχο αυτοκίνητο.
Μια οδηγός στηνΚοζάνη ήθελε να κάνει τα ψώνια της και όπως φαίνεται βαριόταν να απομακρυνθεί. Τράβηξε χειρόφρενο σε πλατεία, άναψε τα αλάρμ και για 20 λεπτά βρισκόταν μέσα σε κατάστημα. Τα λεωφορεία ήταν αδύνατον να περάσουν από το σημείο. Η ουρά των οχημάτων άρχισε να επεκτείνεται προς τα πίσω και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Όταν βγήκε η γυναίκα και είδε τους αστυνομικούς είπε το αμίμητο: ότι είναι πλημμυροπαθής από τη Θεσσαλία, που ήρθε για να ψωνίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όλα έγιναν στη 13:00 το μεσημέρι στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη, όταν μια κυρία πάρκαρε παράνομα το ΙΧ της μέσα στο δρόμο, μπροστά σε κατάστημα για 20 λεπτά.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του kozanimedia.gr, «κόλλησαν» τα αστικά λεωφορεία, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος και η οδηγός έφερε ως δικαιολογία ότι είναι πλημμυροπαθής από το Βόλο που ήρθε να ψωνίσει στην Κοζάνη.

Οι δικαιολογίες δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και πλέον η ίδια καλείται να πληρώσει πρόστιμο. Επιπλέον αφαιρέθηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας από το αυτοκίνητό της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λουτράκι: Aλεπού έκανε την εμφάνισή της στην πόλη αναζητώντας τροφή [BINTEO]

evosmos

Μεθώνη: Άφησαν σημείωμα για την κόρη τους οι ηλικιωμένοι που αγνοούνται – «Θα σε αγαπάμε…»

evosmos

Κώστας Αρζόγλου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καεί από το θέατρο

evosmos

Leave a Comment