ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος για revenge porn και τον βιασμό της πρώην συντρόφου του

Σε διπλή καταγγελία προχώρησε μια 26χρονη κοπέλα εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιασμό και revenge porn.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα αλβανικής καταγωγής η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι αφού χώρισε με τον συνομήλικο σύντροφό της με καταγωγή από τη Συρία, αυτός την απειλούσε πως θα δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές τους στιγμές, ενώ παράλληλα φέρεται και να την βίασε.

Όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα, ο 26χρονος κατηγορούμενος την απειλούσε πως αν δεν του έδινε χρήματα, θα δημοσίευε το υλικό τους.

Ο νεαρός συνελήφθη τελικά από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ -το βράδυ της Δευτέρας (22/5)- στην οδό Ζακύνθου στην Κυψέλη, ενώ προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά ανεπιτυχώς αφού του πέρασαν χειροπέδες.

Κατηγορείται για εξύβριση, εκδικητική πορνογραφία και βία κατά υπαλλήλων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πράξεις που φέρεται να έκανε εκτός ορίων αυτοφώρου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καιρός αύριο: Επιδείνωση με βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες

evosmos

Υπόθεση 12χρονης: «Βράζει» η κοινωνία μετά την πρόταση για τον Μίχο – Πιθανές ποινές

evosmos

ΧΡΗΣΙΜΟ! Ποιοι φόροι πληρώνονται κανονικά και ποιοι όχι λόγω κορωνοϊού

evosmos

Leave a Comment