ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Νέο βίντεο δείχνει τον 32χρονο και την Αναστάζια να βγαίνουν από το σπίτι του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης στην Κω. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Γεραφέντη υπάρχει νέο βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη από την Πολωνία να βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου και έρχεται τώρα το νέο βίντεο να πιστοποιήσει ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιανός – Κεφαλονιά: Βουνό από πέτρες σκέπασε τα αυτοκίνητα

evosmos

Το ζευγάρι της χρονιάς: Ο Κώστας 41 κι η Παρασκιώ 82!

evosmos

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ

evosmos

Leave a Comment