ΕΛΛΑΔΑ

Κόλλησε η βελόνα του Ερντογάν: «Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς όλες τις κατευθύνσεις, μιλώντας σε όσους θέλουν το κακό για την Τουρκία, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Τούρκος πρόεδρος μετά την επανεκλογή του, δείχνει να έχει πάρει φόρα και να μη λογαριάζει τίποτα και κανέναν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ξαναείπε τη… διάσημη ατάκα του «Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά».

Φυσικά όπως προείπαμε το μήνυμα του ήταν σκληρό και αναφερόταν σε όσους θέλουν να πλήξουν τη χώρα του, κάνοντας αναφορές και στους τρομοκράτες, παίρνοντας παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πιο αναλυτικά: «Την τρομοκρατία θα την ”εξοντώσουμε” στην πηγή του και θα εφαρμόσουμε αυτή την στρατηγική μας με αποφασιστικότητα.

Δεν θα μειώσουμε την προειδοποίηση μας “μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικἀ” που σπέρνει τον φόβο στους άχρηστούς που στοχεύουν να καταστρέψουν την επιβίωση της χώρας μας».

Την ίδια στιγμή, μετέφερε και το τουρκικό ενδιαφέρον στη Δυτική Θράκη, λέγοντας ότι οι διακρίσεις των Τούρκων γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

«Παρά το γεγονός ότι οι διακρίσεις εις βάρος των αδελφών μας στα Βαλκάνια και στη Δυτική Θράκη εξακολουθούν να αυξάνονται, εμείς ποτέ δεν προβήκαμε σε τέτοιου είδους ενέργειες ενάντια σε ομάδες διαφορετικών πεποιθήσεων, ούτε το επιτρέψαμε.

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε οι κατά καιρούς διαφωνίες μας με κάποιες χώρες στις διμερείς μας σχέσεις να επηρεάσουν τους πολίτες μας» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΠΕΙΓΟΝ: Αποκάλυψη: Πόσες ώρες περίμενε το άτυχο κορίτσι στο κοντέινερ;;;

evosmos

Κορινθία: Φοβάμαι για την οικογένειά μου, λέει η σύζυγος του παλαιοχριστιανού

evosmos

«Την πόλη μου κεντώ!»- Η εικαστική έκθεση της Ξανθιώτισσας Ανθής Κουρτίδου θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα

evosmos

Leave a Comment