ΕΛΛΑΔΑ

Λάζαρος Λασκαρίδης: Δεν δίνουν ελπίδες οι γιατροί, βρέθηκε και δεύτερο αιμάτωμα

Άσχημα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη.
Όπως αναφέρει το OPEN, ο Λάζαρος Λασκαρίδης παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση.

Μάλιστα οι γιατροί έπαψαν να δίνουν την παραμικρή ελπίδα καθώς βρέθηκε και δεύτερο αιμάτωμα.

Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά
Μηνυτήρια αναφορά για τον σοβαρό τραυματισμό μετά την πτώση του από μπαλκόνι στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Καλλιθέα κατέθεσε ο δικηγόρος του Λάζαρου Λασκαρίδη. Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στο κτίριο της βιβλιοθήκης προκειμένου, ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού, να δώσει το παρών σε εκδήλωση. Εκεί, στηρίχτηκε σε ένα κάγκελο που υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να φέρει τραύματα επίσης, στον θώρακα, στον αυχένα, στη σπονδυλική στήλη, αλλά και στα πλευρά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

4 ερωτήματα για το θάνατο του 20χρονου Εύελπι στην Ρεντίνα

evosmos

Αθόρυβη και μεθοδική έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους – Η Αγγελική Φράγκου αγόρασε 36 φορτηγά πλοία

evosmos

«Φεύγω, σας αγαπώ» – Αστυνομικοί έσωσαν πατέρα 2 παιδιών πριν αυτοκτονήσει στο Χαλάνδρι

evosmos

Leave a Comment