LIFE STYLE

Λάκης Γαβαλάς κατά Πετρετζίκη: «Απορώ πώς έχει βγάλει τόσα λεφτά – Δεν ξέρει να κόβει το σκόρδο»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και σχολίασε τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο σχεδιαστής μόδας είπε για την Ζενεβιέβ Μαζαρί πως, «έχει ενα μάγκικο χιούμορ, πιο «ταβερνέ». Την είχα συναντήσει στα δοκιμαστικά του My style rocks. Δεν ήξερα το παιχνίδι που θα παρουσίαζε, αν το γνώριζα θα δήλωνα συμμετοχή. Eίχα παρεξηγηθεί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί. Δεν μου αρέσει κανένα κόνσεπτ. Ωραίο το ντύσιμο της Ζενεβιέβ στην πρεμιέρα. Τα μαλλιά της ήταν σαν κασκόλ. Το My style rocks είναι παρατράγουδο»

Για τον Άρη Πετρετζίκη σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς: «Απορώ πώς ο Άκης Πετρετζίκης έχει βγάλει τόσα λεφτά. Δεν ξέρει να κόβει το σκόρδο».

Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στον Γιώργο Καράβα και στη Βίκυ Καγιά.

«Ο Γιώργος Καράβας δεν είναι κάλος παρουσιαστής. Δεν του έκανε καλό το «GNTM». Ούτε η Βίκυ Καγιά δεν μου ταιριάζει σε αυτή την εκπομπή».

Τέλος για τα επαγγελματικά του, αποκάλυψε πως, «δουλεύω με μια εταιρεία στο εξωτερικό και θα κάνω ένα σίριαλ στην ΕΡΤ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αννίτα Πάνια για τα αντικαταθλιπτικά: Πέρασα μια φάση της ζωής μου που χρειάστηκε να «κουμπώσω» λίγη χημεία

evosmos

Με αέρα ντίβας, τεράστια γυαλιά, κορμί 35άρας: Η Άντζελα Δημητρίου πήγε Καλιφόρνια & τρέλανε τους Αμερικάνους

evosmos

Νίκος Κοκλώνης: Η υπερπολυτελής τριώροφη βίλα βγαλμένη από τα τρελά σου όνειρα – Πισίνα, solarium και ολόκληρο γυμναστήριο!(φωτο&βιντεο)

evosmos

Leave a Comment