ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Νεκρό βρέφος θαμμένο σε χωράφι – Στη ΜΕΘ η μητέρα του

Θρίλερ στη Λάρισα με ένα βρέφος να εντοπίζεται νεκρό, θαμμένο σε χωράφι. Η μητέρα του, που παραμένει στην εντατική, υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως ήταν έγκυος.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Λάρισας για ένα νέο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο βρέφους και τη ρίψη του στα σκουπίδια από την ίδια του την μητέρα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στα Καλύβια Ελασσόνας, όπου μία 38χρονη μεταφέρθηκε με κολπική αιμορραγία και σε σηπτική κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, απ’ όπου ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Όπως προέκυψε, είχε γεννήσει μόνη της στην μπανιέρα και είχε αφήσει στα σκουπίδια το νεκρό παιδί της, το οποίο συγγενείς της στη συνέχεια το έθαψαν πρόχειρα σε ένα χωράφι ιδιοκτησίας τους, περίπου 2 χλμ. μακριά από το σπίτι τους.

Αρχικά, η 38χρονη στις επίμονες ερωτήσεις των γιατρών απαντούσε αρνητικά ως προς το εάν πριν κυοφορούσε, ωστόσο η κλινική της κατάσταση την διέψευδε, αφού μέσα της βρέθηκε ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος και ήδη υπέφερε από σηψαιμία. Μάλιστα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τον καθαρισμό της.

Από την εξέλιξη της προανάκρισης των αστυνομικών που κλήθηκαν από τους γιατρούς στο νοσοκομείο, προέκυψε πως η 38χρονη πρωινές ώρες της Τετάρτης, ενώ κυοφορούσε έμβρυο περίπου 28-30 εβδομάδων (δυνητικά βιώσιμο), αγνώστου μέχρι στιγμής πατρός, γέννησε στο μπάνιο της και στην συνέχεια πέταξε το μωρό σε κάδο απορριμμάτων, απ’ όπου το πήραν οι συγγενείς της και το έθαψαν.

Μετά από εξέταση των οικείων της που παραδέχτηκαν την πράξη τους, οδήγησαν τους αστυνομικούς χθες το απόγευμα στο χωράφι τους και υπέδειξαν το σημείο ταφής.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε εκταφή και αυτοψία του νεκρού βρέφους, όπου διαπιστώθηκε μακροσκοπικά διάρρηξη της κεφαλής, καθώς και πρώιμα σηπτικά φαινόμενα. Επιπλέον, διαπιστώθηκαν στοιχεία εμβροχής (πτωματικά σηπτικά φαινόμενα) στη ραχιαία χώρα, στην εμπρόσθια επιφάνεια των μηρών, στα πέλματα και στις παλάμες, που ενδεχομένως παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο του εμβρύου.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιοι λόγοι οδήγησαν την 38χρονη και τους οικείους της σε όλες αυτές τις παράνομες και θλιβερές αποφάσεις και έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση του νεκρού βρέφους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αντικαπνιστικός νόμος: Οι αλλαγές που προβλέπονται

evosmos

Η κυβέρνηση απειλεί με τοπικά lockdown – Δεν «ικανοποιείται» με μάσκες & περιορισμούς

evosmos

Τα ζούμε ΟΛΑ: «Μοντέλο πόλης των 15 λεπτών στην Αθήνα»!! Ειπώθηκε και επίσημα

evosmos

Leave a Comment