ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Θύμα απάτης ηλικιωμένη – Έβαλε 5.000 ευρώ και τιμαλφή σε κάδο απορριμάτων

Απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκε στην πόλη τη Λαμίας το απόγευμα της Τετάρτης (8/11).

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι επιτήδειοι αυτή τη φορά κατάφεραν να πείσουν μία 89χρονη να βάλει σε μια σακούλα 5.000 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα, ένα ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια και ένα ζεύγος χρυσά μανικετόκουμπα και να τα αφήσει δίπλα σε κάδο απορριμμάτων σε οδό κοντά στο κέντρο της Λαμίας.

Λίγο νωρίτερα η ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος παριστάνοντας τον γιατρό της είπε ότι το παιδί της ήταν στο Νοσοκομείο και χρειαζόταν εγχείρηση. Μάλιστα στο τηλεφώνημα έτερος δράστης προσποιήθηκε τον γιο της και κλαίγοντας ζητούσε βοήθεια από τη «μητέρα» του.

Η ηλικιωμένη μέσα στον πανικό και την αγωνία της ακολούθησε τις οδηγίες των απατεώνων και έτσι η σακούλα με τα χρήματα και τα τιμαλφή, έφτασε στα χέρια των απατεώνων.

Όταν κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της η ηλικιωμένη, κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης και κατήγγειλε στην Ασφάλεια Λαμίας το συμβάν, υπηρεσία που ανέλαβε την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ME KAΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΧ ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ)

evosmos

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΣΤΑ 67 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ – ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

evosmos

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο σημάτων – Γιατί κόβονται οι περισσότεροι οδηγοί

evosmos

Leave a Comment