ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Πώς αστυνομικοί έσωσαν μικρό αγόρι που κατάπιε δύο σφήγκες στο Μικρό Γιαλό

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγο καιρό στη Λευκάδα.

Ένα μικρό αγόρι κατάπιε στην παραλία του Μικρού Γιαλού δύο σφήγκες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή του. Τότε αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να μεταφέρουν το παιδί έγκαιρα στο νοσοκομείο και να το σώσουν.

Μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το μήνυμα των γονιών του παιδιού προς της ΕΛ.ΑΣ και ειδικότερα προς στέλεχός της που όπως λένε χαρακτηριστικά «έγινε θυσία».

Δείτε την επιστολή:

«Στις 18.06.2023 το απόγευμα στο Μικρό Γιαλό Λευκάδας ο γιος μας έπινε πορτοκαλάδα και και μπροστά στα μάτια μας κατάπιε δύο σφήκες που τον τσίμπησαν στο λαιμό. Το παιδί άρχισε να κοκκινίζει στο πρόσωπο, είχε φαγούρα και βράχνιαζε.

Τηλεφώνησα στο Αστυνομικό Τμήμα να στείλει περιπολικό να ανοίγει το δρόμο για να προλάβουμε το παιδί. Φτάνοντας στο Βλυχό ο ανθυπαστυνόμος Χ.Γ. έγινε θυσία για να γλυτώσει το παιδί, σταμάτησε σε όλα τα φαρμακεία να βρει κάποια ένεση για αλλεργία αλλά δυστυχώς όλα ήταν κλειστά.

Στη Νικιάνα το ΕΚΑΒ παρέλαβε το παιδί με τον σύζυγό μου και μπροστά η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. άνοιγαν τον δρόμο για να φτάσουν όσο πιο γρήγορα στο Νοσοκομείο Λευκάδας.

Θέλω να ευχαριστήσουμε ως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλους όσους μας βοήθησαν. Τον ήρωά μας τον ανθυπαστυνόμο, την Υ/Α Α.Θ. και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκαναν για να σώσουν το παιδί μας».

Πηγή: thecaller.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Μπίρος

evosmos

Rafale: Έφτασε η ώρα που έτρεμαν οι Τούρκοι – Θα τα δουν για πρώτη φορά μπροστά τους

evosmos

Αποκάλυψη που σοκάρει από τον Πρόεδρο δανειοληπτών: «Η πρώτη κατοικία είναι στο έλεος του Θεού – Έρχονται χιλιάδες πλειστηριασμοί έως το τέλος του έτους»

evosmos

Leave a Comment