ΕΛΛΑΔΑ

«Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου: «Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό»

“Δεν μπορείς να φανταστείς τι συναισθήματα μπορείς να γεμίσεις από έναν άνθρωπο που κοιτά το παιδί σου με αηδία” εξομολογήθηκε η Νένα Χρονοπούλου.

Την Νένα Χρονοπούλου συνάντησε η κάμερα του Πρωινό μας και η Κατερίνα Νινιού στο 4amea, στον χώρο που έχει δημιουργηθεί για τα παιδιά με αναπηρία. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της και τις συμπεριφορές που έχει βιώσει από άλλους ανθρώπους.

«Έχω πει ευτυχώς σε εμένα. Δεν μπορούν να νιώσουν το μπούλινγκ όλα τα παιδιά. Το μπούλινγκ το εισπράττει πρώτα ο γονιός. Όταν είναι μικρό το παιδάκι και σε κοιτούν με απέχθεια και με αηδία πολλές φορές, δεν μπορείς να φανταστείς τι συναισθήματα μπορείς να γεμίσεις από έναν άνθρωπο που κοιτά το παιδί σου με αηδία. Εγώ γίνομαι πολύ κακό παιδί σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είμαι καθόλου ευγενής» δήλωσε η Νένα Χρονοπούλου.

«Από την μέρα που αποφάσισα να γίνω μητέρα, ήθελα να μεγαλώσω εγώ το μωρό μου. Ήθελα να το θηλάσω. Όταν ήταν στην θερμοκοιτίδα -γιατί έμεινε 5 μήνες- έλεγα κοίταξε να δεις που δεν θα το χαρώ σαν μωρό. Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό» συμπλήρωσε συγκινημένη η Νένα Χρονοπούλου.

«Η γιορτή της μητέρας είναι κινητή. Λέμε για την γιορτή της μητέρας του παιδιού με αναπηρία να γίνει σταθερή κάθε 14 Μαϊου. Έχω βγάλει κι ένα ψήφισμα για να τιμήσομε αυτήν την μητέρα που δεν θα δει το παιδί της να παντρεύεται, το γιο της να πηγαίνει φαντάρο, δεν θα έχει αγκαλιά εγγόνια, δεν θα ακούσει ποτέ το γιαγιά ή πεθερά. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται για κάποιους, για κάποιους από εμάς θα είναι ευλογία να το ακούσουμε. Τουλάχιστον ας ακούσει την δική της γιορτή, όπως θα της άξιζε» σημείωσε η Νένα Χρονοπούλου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιώργος Λαμπάτος: «Είναι πολλά τα χρήματα που πρέπει να καταβάλω στον Μάρκο Σεφερλή»

evosmos

Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών: Υπαξιωματικός και διοικητής είχαν τσακωθεί πριν το επεισόδιο

evosmos

Καλαμπάκα: Ψάχνουν τον δράστη στα βουνά – Ημίγυμνος και μέσα στα αίματα το έβαλε στα πόδια

evosmos

Leave a Comment