ΕΛΛΑΔΑ

Λύγισε σε ζωντανή σύνδεση δημοσιογράφος της ΕΡΤ για το Canadair: «Βλέπαμε τα παλικάρια να πέφτουν με αυτοθυσία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς σοκαρισμένη, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά λύγισε στον αέρα ενώ μετέδιδε το ρεπορτάζ για την συντριβή του Canadair που επιχειρούσε σε κατάσβεση φωτιάς στην Κάρυστο.

Η δημοσιογράφος δάκρυσε μιλώντας για τον αγώνα των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών τους, στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας.

«Μία δύσκολη στιγμή για όλους μας, δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε κυριολεκτικά» ανέφερε φανερά ταραγμένη και στη συνέχεια λύγισε: «Ήταν μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά, έπεφταν χαμηλά για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστοι» ανέφερε.

Μάλιστα, ο οπερατέρ της ΕΡΤ ήταν εκείνος που κατέγραψε τα συγκλονιστικά πλάνα με το πυροσβεστικό αεροσκάφος να χάνεται μέσα στην χαράδρα, ενώ όπως διακρίνεται στο βίντεο, ακολουθεί έκρηξη, μετά την συντριβή.

«Ο Γιώργος (σσ. Γιώργος Αγνίδης ο οπερατέρ) κατέγραψε το πλάνο αυτό… με συγχωρείτε… ήταν το πλάνο με την μοιραία κατάληξη» είπε δακρυσμένη η δημοσιογράφος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εύη Βατίδου: Ξεκίνησε την… “προεκλογική μάχη” από καφετέρια στο Ψυχικό -Ζήτησε από συμμαθητές της να την ψηφίσουν

evosmos

Ελένη Μενεγάκη για Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποια πράγματα δε χρειάζεται να λέγονται στην τηλεόραση»

evosmos

Τι δείχνουν τα κρούσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Πότε και με ποια κριτήρια οι αποφάσεις για τα μέτρα

evosmos

Leave a Comment