ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ – ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΟΜΟΣ 4000 ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΥΑΝ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΑΝ-ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΝ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες Παρασκευή (26/5) σε Επαγγελματικό Λύκειο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, όπου συνελήφθη 17χρονος μαθητής που φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο καθηγητή του.
Όλα ξεκίνησαν στις 8.45 το πρωί της Παρασκευής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου Ωρωπού, όπου κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ο 17χρονος, ο οποίος είναι μαθητής της Β’ Λυκείου, πυροβόλησε μία φορά απρόκλητα με αεροβόλο πιστόλι κατά 36χρονου καθηγητή, τραυματίζοντας τον ελαφρά με πλαστικό σφαιρίδιο στο αριστερό πόδι.

Στη συνέχεια ο μαθητής αποβλήθηκε από το Λύκειο και αποχώρησε, με ομόφωνη απόφαση των καθηγητών, ενώ ο καθηγητής μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Ωρωπού όπου έδωσε κατάθεση για το περιστατικό.

Το αεροβόλο πιστόλι και ένας γεμιστήρας κατασχέθηκαν αφού πρώτα παραδόθηκαν στις Αρχές από τη Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου. Ο καθηγητής δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο 17χρονος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων οι γονείς του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι δικηγόρου – Του πήραν χρήματα, κοσμήματα και έφυγαν με την… Πόρσε του

evosmos

Έτσι δρούσε η συμμορία Ρομά που «ξάφριζε» ηλικιωμένους – Έβγαλε 1,3 εκατ. ευρώ

evosmos

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment