ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Μίλτος Τεντόγλου / Kαλύτερος αθλητής των Βαλκανίων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

O Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των Βαλκανίων για το 2023, διάκριση που του απονείμεται για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τιμήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αφού μέσα στο 2023 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στη Βουδαπέστη.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι στη διάρκεια του 2023 «προσγειώθηκε» στα 8,52 μ;etra, που ήταν και το άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο σε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία των γυναικών, κορυφαία αθλήτρια αναδείχθηκε η Τουρκάλα Τούγκμπα Ντανισμάζ, η οποία στο Ευρωπαϊκό κλειστού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν. H πρωταθλήτρια του ακοντισμού από τη Σερβία Αντριάνα Βιλάγκος απέσπασε τον τίτλο της ανερχόμενης Γυναίκας και ο Βούλγαρος άλτης του μήκους και του τριπλούν Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ τον αντίστοιχο τίτλο στους Ανδρες.

Το γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης έγινε το βράδυ της Τρίτης (28/11) στην Κωνσταντινούπολη και το παρών έδωσε o αντιπρόεδρος της ABAF, Λάμπρος Παπακώστας, καθώς και το μέλος του συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Στη διάρκεια του Gala η Βαλκανική Ένωση βράβευσε τον ΣΕΓΑΣ για την προσφορά του στην Ένωση και στην ανάπτυξη του στίβου στα Βαλκάνια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σε κατάσταση συναγερμού στο Mega: Θρίλερ με την Ελένη Μενεγάκη!

evosmos

Καστελόριζο: Άγνωστο drone με οθωμανικά εμβατήρια και δολιοφθορά ελληνικής σημαίας

evosmos

Συγκλονιστικό – Βόλος: Ζευγάρι πέθανε την ίδια μέρα με διαφορά ελάχιστων λεπτών

evosmos

Leave a Comment